Moravské dřevostavby s.r.o. - recenze

Profilova fotka
Ahoj,máte někdo zkušenost s firmou Moravské dřevostavby..? Mají celkem pěkné typové domečky a velice příznivé ceny,tak sháním recenze. Případně doporučíte někoho,s kým jsme schopni postavit dřevostavbu (bungalov cca 140m2) kolem 2mil? díky:)
Odpovědět
nikdo , maximálně vám o této velikosti postaví dům na dodělání . 2mil. na klíč jsou domy kolem 80m2
Odpovědět
Profilova fotka
@holyjane Nebál bych se s nimi stavět. Tato firma spadá pod domy D.N.E.S., člena A.D.M.D., a na poli firem zabývajících se montovanýma dřevostavbama ji řadím mezi jednu z nejlepších. Sám jsem s nima ale nestavěl, tak se možná ozve někdo povolanější.
Odpovědět
@holyjane my stavěli s Domy DNES a velká spokojenost. Dodávali nám hrubou stavbu. Bungalov o takové ploše od firmy na klíč za 2 mil. nepostavíte.
Odpovědět
Profilova fotka
@holyjane Představu o cenách si můžete udělat i ze stránek Moravské dřevostavby. Cenově nejblíž je asi domek SONBERK za 1 990 000. Je to 3+kk, zastavěná plocha 92.90 m², podlahová plocha 79.20 m². A to je cena bez základové desky a bez přípojek.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem za reakce,já se nevymáčkla úplně...ta cena kolem 2 mil by měla být za dům k dokončení,jsme schopni si dodělat topení,podlahy,výmalbu,rozvody,obklady a podobné...
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s touto firmou ? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@wario taky jsem se nedozvěděla:((
Odpovědět
ob pozemek od nás stavěli, ...připadalo mi to ok, ale o víkendu sem se dozvěděl, že jim na přívod vody namontovali nějakej šmejd ventil a ten prasknul a vyteklo jim tam těsně před dokončením 5000 litrů vody, majitelé to zjistili v podstatě hned, a když tam volali tak žádnej stres a přijeli až za tři dny, pak tam měli 4 měsíce vysoušeče...
Odpovědět
Profilova fotka
plaintruth : no to se stane - v dřevostavbě by mě asi kleplo ... :-p Koukal jsem že je to jedna z mála firem co k mému pozemku nechce příplatek za dopravu , navíc se mi u nich líbí i pár domů . mám je v užším výběru
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@vitkovi Jak jste spokojeni se stavbou po několika letech bydlení? Zatím se začínáme rozkoukávat, ale docela mě zaujala jejich nabídka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?