Od jakého výrobce máte vodovodní baterie?

Profilova fotka
Mám vybranej určitej typ baterií jaké chci,jen si nemůžu vybrat.Pokud je za super cenu,byla mi vymluvena že je to výroba v číně a tudíž se prý může stát,že tu určitou baterii doprodaj a už nebude. Pokud někdo takové baterie máte,jaké jsou kvalitou? Např. Arttec-FD desing, Hopa portofino a latina ? Díky
Odpovědět
1
2
@luciehl. hodně jsem to řešila, ale vždy jsem nakonec ustoupila s tím, že radši ne čínu. Nakonec máme v koupelnách Roca a dřezovku nějakou z hobby marketu ani nevím, kdo vyrábí ale klidně asi Čína, s tím, že to s ní zkusíme, protože vizualně jsem chtěla přesně takovou, ale cenově to bylo všude peklo a takhle stála mnohem méně...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme všechny baterie od Roca a nemám si na co stěžovat. Spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v koupelně Rocu Esmai a spokojená teda nejsem.Hodně se zanáší vodním kamenem a pořád zůstávají mapy od vody na ní.Podomítková baterie hodně citlivá na intenzitu průtoku vody.Asi jediné plus bych ji dala za to, že je docela spořivá. Na záchodě vedle máme od Grohe a to je úplně jiný kafe.Přeleštím ji jen mimálně a nikde ani mapka.Po vodním kameni ani stopa po 7měsících používání.
Odpovědět
Profilova fotka
Jika, serie Cubito, jsou pěkné, ale také zůstávajé hodně mapy, jsk jsou hranaté :(
Odpovědět
Profilova fotka
v domě jsme měli Farris a teď v bytě byly ve standartu Hansgrohe
Odpovědět
Profilova fotka
V koupelnách máme grohe,v technické a garáži úplně nějaké obyčejné...
Odpovědět
Profilova fotka
Novaservis, prý česká značka, tak snad :-N , naši ji mají již x-let a řekla bych pořád dobrá, tak jsme si nakonec pořídili taky, odzkoušeno zatím nemám, ale snad bude spokojenost ;-)
Odpovědět
Taky máme od Novaservis. Řadu Metalia 56 máme na 3 umyvadlech v koupelnách, obou sprcháčích a vaně a všechny naprosto bez problémů po téměř dvou letech užívání. Kapky vody samozřejmě vidět jsou, ale lehce se to přeleští. A jsou úsporné. Na wc máme levnější Titanie, ty jsme kupovali v Baumaxu. Na jedné více používané nám odešla kartuš. Oproti Metalii, kde je keramická, mají Titanie jen plastovou. Ale reklamace proběhla v pohodě a dokonce nám bylo řečeno, že pro příště máme volat servisáka domů. Metalie má záruku 7 let, Titanie 5, což si myslím, že je hodně slušné. V kuchyni máme Franke a jsem taky spokojená.
Odpovědět
Máme od Jiky Cubito, jsme spokojení. Kapičky, co na baterii uschnou se dají lehce přeleštit. Baterie máme v obou koupelnách i na záchodech.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít od f. Sagitarius, doporučili nám je v koupelnovém studiu, že jsou kvalitní a přitom za dobrý ceny :-) (design teda taková ta klasika, ale holt rozhodovala cena)
Odpovědět
Máme Grohe.
Odpovědět
Profilova fotka
taky mame Sagitarius, v jedne koupelne Provence, ve druhe nevim
Odpovědět
Článek se načítá
...máme Grohe a jsem s nimi moc spokojená. Skvěle chodí, jejich údržba je naprostá rychlovka a krásně se lesknou. Jen jejich sprchy nejsou úplně spořivý, ale to by bylo na jiné téma:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Taky budeme mít Novaservis. V dolní koupelně bude vše hranaté - sprcháč, záchod, umyvadlo - takže tam budeme mít STUDIO a nahoře vše kulaté - vana, záchod, umyvadlo - takže tam budeme mít Konvex.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, doporučil bych firmu VADO. Jedná se o britského výrobce, který je nově na našem trhu. Na všechny baterie poskytují neuvěřitelnou záruku 12 let a to včetně kartuše a navíc mají úsporné systémy. Co se týče ceny, tak jsou velice dostupné s ohledem na konkurenci. Až budu v létě dávat do kupy koupelnu mám jasno. 8-)
Odpovědět
máme grohe a spokojenost ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Měli jsme doma velmi staré baterie Novaservis - naprsto bez problémů (2x měněná růžice, 1x hadice), důvěřuji výhradně jim. teď máme třetím rokem http://www.koupelnovevybaveni.cz/alpi... a krom vodního kamene pohoda...Doporučuji. Navíc je to vyrobeno u nás.
Odpovědět
My máme Hans-grohe a naprosto super na chod i údržbu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@angie.shy prosím přímo na tvé fotce jsem ti označila ty otvory, to je ten odraz, jak jsi psala?
Odpovědět
Profilova fotka
umyvadlove vsechny Hansgrohe. Termostaticke podomitkove Ravak. drezovou Blanco.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@evinka05 Také máme v koupelně i v kuchyni vodovodní baterie od Novaservisu a jsem moc spokojená. Mají dost široký výběr za dobré peníze a prodloužená záruka na sedm let je luxus. Možná kdybych měla větší rozpočet na zařizování, tak bych vybírala z jiných značek, ale postupem času už bych neměnila :) No a ještě podporuju českou firmu ;-)
Odpovědět
Dobrý den, zrovna si vybírám baterie do koupelny a úplně jsem se zamilovala do retro baterie od výrobce armatura, našla jsem je na eko-domov a jsou krásné ahlavně cena 2400 za celý set včetně sprchy je podle mě dost přijatelná. Doufám že bude i fungovat hodně dlouho a taky že bude snadná právě údržba... Nemáte stejnou někdo doma? Měli by mi přijít snad zítra nebo pozítří tak doufám, že nebudu sklamaná!A Novaservis taky znám, dokonce tam pracuje manžel od spolužačky ze střední. Nedávno na školním srazu a tom mluvila...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
RAV Slezak, český výrobce. Máme všechny umyvadla + vana termostatická baterie. Vše funguje jak má, mají moc hezký vzled.
Odpovědět
Někdo se zkušeností s bateriemi Ravak?
Odpovědět
Všude Grohe.
Odpovědět
Dvanáct roků Novaservis bez závady
Odpovědět
Ahoj, my máme baterii od Franke. Kupovali jsme ji v Jeně, protože jsme tam brali celou kuchyň, tak už sem to nějak dál neřešila a vybrala si tam. 8-) Máme grafitovej dřez, tak jsem k tomu brala i tuhle grafitovou baterii: http://www.jena-nabytek.cz/franke-bat.... Byla sice malinko dražší, ale zase se perfektně hodí ke dřezu a navíc je super, že není nikdy opatlaná. Za sebe můžu říct, že spokojenost ;-) .
Odpovědět
@snowcat686 já mám Ravak v koupelně na umyvadlech, konkretně Chrome ... jsou pěkné, ale drží se na nich v. kámen (jakoby na té špičce zůstává loužička, která tam uschne, asi nějak blbě vyspádované) ... mám je přes rok a jinak zatím ok ... ale kdybych dávala znovu, tak jedině otočné, jsem z toho dost nešťastná a to jsem vybírala takové, které jsou ještě docela vysoké .... nj, dokud člověk nevyzkouší, tak neví. Z domu jsem brala otočnou ze zdi jako samozřejmost a říkala si, že ty stojankové pevné jsou dneska tak běžné, že to tak zlé být nemůže
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?