Od které firmy okna?

Profilova fotka
Budeme mít zdeny patrovy dům. Potřebovala bych poradit jakou značku plastových oken. Moc tomu nerozumím. Kolik komor a proč a od jaké firmy? Kdo jaké máte a jak jste s nimi spokojeni? Moc děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Tole je téma na diplomovou práci. Co člověk to názor. Začal bych tím, že se zeptám projektanta na doporučení, a to jak technologie, tak dodavatele. Například my jsme měli technické parametry dané žádostí o dotaci, a jestli je firma splní třema nebo třinácti komorama je mi putna.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji. Mně jde hlavně i o zkušenosti... kdo je s okny spokojený a bydlí už nějaký ten pátek, sem s recenzí ;)
Odpovědět
@lorien007 Tak pocet komor je uplne nepodstatna informacia. Urcite trojsklo a Ucko okolo 0,7-0,8 W/m2K. Najdolezitejsia je ale samotna montaz oken. My mame REHAU GENEO jedny z top na trhu a ziaden problem.
Odpovědět
Profilova fotka
To se tu ale řeší často není to ani půl roku co jsem to tu hledala a našla 😎. Nicméně půjdeme do dřeva takže neporadím víc, než že jsem uvažovala o PKS okna, typ si nepamatuji, ale Uw bylo asi 0,6. Náš projektant říká že nad 0,7 už by teď nešel.
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 já jsem také našla 8-) Ale jsou to diskuze dooost staré, od té doby se mohla spousta věcí změnit nebo mají tehdejší čerství majitelé oken už jiný názor 8-)
Odpovědět
@lorien007 možná staré, ale co je na oknech důležité, platí většinou stále. Hodnoty se mohou jistě u moderních oken lišit, ale je třeba vědět na co se dívat. Také jsem tenkrát pročítal diskuze a články a nejkomplexnější a nějlepší mi přišel tento, i když je z roku 2010. https://stavba.tzb-info.cz/okna-dvere... Nastudujte si to a pak navštivte showroomy prodejců s poptávkou. Opravdu navštivte, podle mne se to vyplatí. Poptejte alespoň tři dodavatele, ať máte z čeho vybírat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?