Ostravsko, dobré stavební firmy. Doporučte

Profilova fotka
Ahoj nedoporučíte nejakou stav. firmu pro hrubou stavbu?
Odpovědět
NEdoporučuji Ekonomické stavby.. 8-) nic horšího asi není..My stavíme tak, že chceme základovou desku, tak dáme projekt 3 firmám, aby nám udělali rozpočet a podle toho si vybereme..Nebereme tu nejlevnější, ale tu o které si myslíme, že je nejlepší. Tak se dá hodně ušetřit. Tchýně dělala takhle plno věcí ve starším domku, který nedávno koupila a třeba elektriku jí dělali 2 firmy (rozpočet) a jedna ji vyšla 113 000,- a druhá jen 90 000,- což je dost rozdíl. Tak vzala tu druhou a je spokojená až až..Stavební firma si naúčtuje nějaký paušál a vydělá balík. Ovšem chce to všechno promyslet a objednávat dopředu. ;-)
Odpovědět
Každému se tohle stavění ale líbit nemusí. Takže je to jen tip.. :-D
Odpovědět
daska - takový šťouravý dotaz - chceš teda znát firmy, které někdo doporučuje, nebo nedoporučuje? :-D
Odpovědět
no já bych asi řekla, že chce doporučit, ne? já jsem to tu asi trochu domotala :-N
Odpovědět
taky bych řekla. ale když k tomu připočtu ještě i ten tvůj příspěvek, tak mi to přišlo úsměvný :-)
Odpovědět
Taky bych řekla, že chce DOPORUČIT... Je to taková nešťastná slovní přesmyčka... Ale pobavilo, to jo. :-D Čeština dokáže být velmi různorodá! ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No určite doporučit. Určite chceme hrubou stavbu tj. základy, vyzdení a střechu od jedné firmy at je na to záruka a nikdo se nemůže vymlouvat, že jiná firma to zblbla a proto nejde tak atak. Původne jsme tkaé chteli uvažoat s tím, že by se každá etapa základovka, zení delaly zvlášt, ale radeji celé od jedné. Pokud to pude. Máte nejaké dobré zkušenosti s nejkaou st. firmou?
Odpovědět
Profilova fotka
tato tema ma velmi zaujima:-) chceme stavat na ostravsku, mame pozemok, navrh, ale zatial nevieme z coho a u ktorej firmy... /planujeme si nechat hrubu stavbu na kluc/ boli sme pytat u stavebnej firmy na pasivny dom, a ideme aj do prinexu ohladne drevostavby...tak uvitame kazdy tip ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?