Plánek na dům od Thermo Plus. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, vybrali jsme si s přítel domeček od fitmy Thermo-plus. má někdo zkušenost s touto firmou?? budeme kupovat od nich jen plánek a stavět budeme sami. diky za odpověď
Odpovědět
Čauky, známe, ale nakonec jsme šli jinam:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, a jestli se můžu zeptat, kam jste šlí?? proč jste si vybrali jinde. mi teprve hledame a koukame na netu.
Odpovědět
Ahojky, no šli jsme k jednomu známému velmi zkušenému projektantovi, který nám navíc pomůže vyřídit vše kolem a za nižší sumu než právě u Thermo plus:-) Jinak ten výběr jsme změnili dost kvůli té ceně, ale také kvůli času, ale bylo více důvodů..také rodinné diskuze:D Ale pokud máte u nich vybraný typový baráček, tak myslím, že tam jsou ceny pěkné a baráčky:-) Nebo nedávno jsem narazila na úžasnou stránku, kde je spousta moc pěkných propjektů (obdoba g-servisu, ale mají těch projektů více řekla bych) - prodom nebo euroline - tam jsou taky pěkné projekty...kdybychom vybírali znovu, tak si tam vybereme typovku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak diky. kouknu na ty stranky co jsi dala tip. mi budem mit jen projekt od nejake firmy a pak stavime samy. mam muze, co dela remeslo, tak to zvladne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ráda bych oživila toto téma. Máte někdo další zkušenosti s projekty od Thermo-plus? Ty ceny se mi zdají hodně vysoké v porovnání s typovými projekty od jiných firem. Např. u Euroline stavěli známí dům za 1,7 milionu Kč svépomocí a uváděná cena výstavby na klíč byla za 3,6 milionu. Čili 52 % ušetřili. Je to tak i u Thermo-plus, když uvádějí cenu projektu za 2,9 milionu, že se dá postavit svépomocí za 1,5 milionu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?