Poradíte šikovného truhláře na Kolínsku?

Poradí někdo šikovného truhláře na kolínsku ? Na jaře chystám s manželkou rekonstrukci kuchyně, na Oresi se zde celkem nadává, byl jsem v Eko-Interieru a celkem mám kladné názory, ale ještě bych rád kontaktoval nějakého osvědčeného truhláře, tak jestli někdo máte tip ? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Pavla Kováře z Konárovic. http://www.firmy.cz/detail/1335568-pa... webovky mu bohužel nefungují, ale můžu zaručit jeho šikovnost a zručnost. Ceny bohužel netuším.
Odpovědět
my máme kuchyň od firmy MAT z Čáslavi a jsme moc spokojení, je nejhezčí co jsme kdy viděli :-D
Odpovědět
Díky za ochotu milé dámy, v pondělí jedu do kuchyňského studia Dušek, našel jsem zde na fóru na ně velkou chválu, mají vystavené mraky kuchyní tak uvidím co dál... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yaryn a který Dušek? na netu jich je hodně.
Odpovědět
@yaryn Doporučuji Jiřího Starého z Poříčan, tel. 775 081 985. Hledal jsem také někoho na kuchyň a dostal tenhle tip, od té doby mi dělá všechno. Je šikovný, rychlý a levný, a nemá problém kamkoliv přijet.
Odpovědět
@jmisa Dušek Brandýs nad Labem ....Už jsem tam byl někdy před Vánocemi, jsou velice ochotní, fakt obrovský výběr, hodně toho mají vystaveného...
Odpovědět
@pusher díky za tip... :-)
Odpovědět
@pusher a nevíte jestli dělá dveře ? já sháním někoho kdo by uměl interiérové dveře a obložky za míň než 5 tisíc :-(
Odpovědět
@petrasipkova1 Dveře umí pěkný, ale tak za 8..
Odpovědět
@pusher hmm díky za odpověď ! ,to je běžná cena u všech těch prodejců CAG, sapeli apod a zdá se mi to zbytečně moc na nějaký obyč dveře, nepotřebuju nic hogo fogo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasipkova1 dveře levnější než např. od Sapeli u truhláře těžko seženeš. 1)Tyto firmy na rozdíl od truhlářů nedělají většinou dveře ze dřeva, ale z dřevotřísky, na které je nalepená folie. Kvalita dveří pak není taková jako z klasického dřeva. 2)Takovéto velké firmy mají u dodavatelů obrovské slevy na materiál na rozdíl truhlářů, kteří jsou většinou OSVČ 3)Pokud seženeš truhláře, který ti vyrobí dveře za levno, chtěj určitě vidět jeho práci. Aby cenou za ušetřené peníze nebyla otřesná kvalita. Nevím, jaké dveře si za 5 tis. včetně obložek představuješ, co se týče vzhledu, ale i kvality. Ale pokud chceš klasické dveře a nebudeš si na nich vymýšlet žádné kraviny, počítej u truhláře za materiál cca 5000 + práce. Takže tak cca těch 8 tis. za jedny dveře je minimum. Pokud budeš chtít na dveřích něco extra, cena bude samozřejmě vyšší.
Odpovědět
@bibinka23 no spoustu truhlářů nedělá z masivu, ale teky z lamina, folie apod a to bych chtěla někoho na doporučení sehnat, protože můj známý, ten dělá jen skříně a dostane se na třetinovou cenu co mi nacenili u větší firmy nebo i v Ikei :-) Chci úplně obyč plné dveře a nějaké s jednouchým sklem a jeny potřebuji posuvné. Na kvalitu kašlu, jsou to pro mě jen dveře, můžou být i ze skoro papíru, hlavně aby jsme mohli kolaudovat, dveře jsou pro nás nutné zlo, jinak nám to vyhovuje bez nich už dva roky, i když hygienické předpisy mluví jinak :-) a právě máme větší otvory tak nemůžu koupit třeba v obi obyč dveře, ale musíme přizpůsobit rozměry. Díky za rady, snad něco seženu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@petrasipkova1 nejlevnější varianta jsou kovová futra a obyčejné papírové dveře, to se do 5000 budeš vejít
Odpovědět
@joska1 už bydlíme, takže kovová futra už tam nezazdíme, máme omítky, podlahy, vše hotové, proto potřebuji obložky, ale už jsem něco objevila v Hornbachu, tak snad nám to sedne, manžel to musí poměřit, ale díky za reakci ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?