Postavení domečku - moravskoslezský kraj

Profilova fotka
dobrý den, rádi bychom si s přítelem pořídili domeček, ale stále nemáme jasno s jakou firmou. v této oblasti bývá spoustu podvodníků, tak bych byla ráda, kdybyste mi napsali Vaše zkušenosti a s jakou firmou. Podotýkám moravskoslezský kraj. Svůj pozemek máme. děkuji :-)
Odpovědět
Dobrý den, dovolím se připojit k otázce. Jsme na tom stejně :) Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, také jsem se potýkala s podobnou otázkou a problémem. Nakonec jsme dali na doporučení více lidí z okolí, kteří stavěli s firmou SELLES EKODOMY s.r.o. Jsou z Ostravy, ale staví po celé ČR :) Spolehliví, seriózní, kvalitní, fakt za mě naprostá bomba. Vezmou Vás když budete chtít do výrobny, kde přesně můžete vidět, jak se vám Váš domeček tvoří + prohlídka u klientů, kterým také stavěli RD. Super přístup, rychlé bydlení a hlavně kvalita. Držím palce při výběru :)
Odpovědět
@lucinka_b_ Kecy v kleci. Spolocnost SELLES EKODOMY vznikla pred pol rokom (26.6.2017) so zavratnym kapitalom 10 tisic korun. Za tu dobu urcite uz postavili desiatky uzasnych domov :)))) Jednatel a spolocnik v spolocnosti je isty pan Roman Cambora z Frydku, ktory donedavna figuroval ako jednatel a spolocnik v LAWERS EKODOMY. Preco asi??? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya Dobrý postřeh. Já jsem si říkal že ty jejich stránky jsou mi nějak povědomé. Když si http://www.lawers.cz/ a http://www.sellesekodomy.cz/ rozkliknete jsou si ty stránky opravdu hodně podobné (logem počínaje).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka_b_ škoda, že nám ten svoj dom neukážeš...ajajaj - registrácia dnes, že by reklama? 8-)
Odpovědět
@jakuda Keby len to. Aj referencne stavby su rovnake ;)
Odpovědět
Za sebe doporučím Vikymont z Kopřivnice, jsem spokojen s přístupem nejen vedení firmy, ale i s řemeslníky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?