Praha - dobré stavební firmy. Doporučte

Profilova fotka
Ahojky, mám prosbičku - sháníme dobrou stavební firmu v Praze (nebo tu, co není pražská, ale realizuje se i zde - samozřejmě ne moc drahou...). Pokud máte nějaké dobré doporučení na nějakou, prosím písněte sem nebo mně do IP. Děkuji moc :-) . Jestli tu nějaké podobné téme je, omlouvám se, ale na pražské firmy, jsem žádné reference nenašla :-(. "Nase stavebni firma" měla nastoupit v úterý po Velikonocích, do této doby se nám však pan majitel neozval, kdy tedy začne s realizací stavby. Odmítáme na něj čekat a hledáme znovu... Potřebujeme přistavět nad obývák pracovnu a čím dříve, tím lépe. :-) Díky za tipy ;-)
Odpovědět
Ahoj, poslala jsem ti do IP tel. číslo na jednu dobrou firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc Leni. To tu nejsou žádné Pražandy, které mají dobré zkušenosti? ;-)
Odpovědět
Ahoj, asi nejsou. Už si sním mluvila?
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem ti do IP, nicméně po domluveném termínu již na schůzku nedošlo, protože se pan majitel nedostavil ]-( . Takže hledáme znovu, opravdu tu není nikdo z Prahy, kdo by mohl někoho doporučit??? Nebo i nějakou mimopražskou firmu, která jezdí stavět do Prahy...
Odpovědět
Taky jsem ti psala do IP. Mluvila jsem sním a strašně ho to štvalo, že na to zapomněl. V sobotu dělal na našem bytě a asi byl tak zabraný do práce, že na to zapomněl. Nic méně stávat by se to nemělo. Slíbil, že vám hned zavolá. Tak doufám, že se alespoň omluví.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky My stavíme (tedy začali jsme minulý týden) v Praze a firmu máme z Jižních Čech, denně dojíždí a jsme s nimi prozatím spokojení, ale teď je na rok máme rezervovaný pro nás, takže tě zklamu, neporadím... Opravdu je to dost pracné sehnat kvalitní řemeslníky, zvlášť jak píšeš, někteří jsou slibotechny......Držím palce
Odpovědět
olii, muzu doporucit ikareal (dopln si cz a vyjedou ti jejich stranky) uz par mesici nam delaji kompletni rekonstrukci bytu a jsme s nima spokojeni :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?