RD Harmony od Haas Fertigbau. Máte zkušenost?

Ahoj Vsem, mame v planu stavet s touto firmou RD Harmony. Mate nekdo s touto firmou dobre ci spatne zkusenosti? Diky Sto
Odpovědět
Ahoj s fa Haas Fertigbau stavíme RD Harmony 2 za týden nám přijedou domeček montovat tak jsem zvědavá zatím nebyly žádné problémy vše probíhá v pohodě a řelka bych i rychle.Před 14 dny jsme předaly základovou desku a vlastně za tři týdny přijedou montovat.Tak doufám,že bude vše o.k. :-) určitě dám vědět.
Odpovědět
My zatím jednáme o Harmony 4 modifikované pro možnost přizpůsobení svažitým pozemkům snížením podlahy garáže/dvougeneračního bydlení s možností rozdělení až na 3 samostatné bytové jednotky.
Odpovědět
S haas fertigbau jsme stavěli,máme zmenšenou verzi typu Venezia-bez garáže a arkýře.S firmou jsme byli spokojeni,nechali jsme si tedy jen hrubou stavbu,zbytek dělalali svépomocí.Firma je rychlá a kvalitní,jsme spokojeni.Přijeli v pondělí,v úterý se dělali krovy,středa-střecha a v pátek omítky a bylo,co se týče firmy hotovo.Bydlí se nám skvěle a každému se u nás líbí. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@anesa Dobrý den, rodiče budou taky s Hass stavět jen jsem se chtěla zeptat zda jste si od nechali udělat i základovou desku a jestli jste si zjišťovala jaké jsou tam cenové rozdíly s jináma firmama-co se týče desky.děkuji Veronika
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@anesa Ahoj, my budeme také stavět Harmony 2. Máš nějaké fotky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?