RD na klíč. Nechávali jste si postavit?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo, kdo si nechává postavit RD na klíč? (Pokud tu už podobné téma je, tak se předem omlouvám, hledala jsem, ale žádné nenašla :-D) My jsme momentálně v přípravné fázi stavby - dokončuje se projekt a začínáme vyběhávat stavební povolení. Na stavbu máme dvě firmy - jedna udělá základy, zdi a stropy a ta druhá dodělá zbytek. Máme svůj stavební dozor, ale i tak se bojím toho, že to všechno neuhlídáme a něco udělají špatně nebo nám naúčtují víc.
Odpovědět
Ahojky aj my si davame stavat dom na kluč,jedna nam spravi zakladovu dosku a druha hrubu stavbu a sadroš+obklady nam spravia manželovy kamarati.Kedže je manžel technik tak si bude davat na celu stavbu pozor,tiež mam strach aby všetko ustražil ale pozna majitelov obidvoch firiem takže si nemyslim že by niečo odflakli.Chceme drevostavbu bolo zložite vybrat firmu ale nakoniec sme sa rozhodli pre firmu LIBROS.My sme vo faze kuoy pozemku,projekt domu si bude kreslit sam,chceme začat hned na jar,takže teraz nas čaka vybavovanie povoleni. ;-) Tiež to tak dlho trva ako na slovensku?u nas približne 3mesiace
Odpovědět
Profilova fotka
My stavíme ze systému Durisol a firmu už máme vybranou (stavěli s ní příbuzní, tak máme alespoň nějaké reference). Koupě pozemku už je naštěstí za námi, teď ještě to povolení. Já doufám, že to bude za dva měsíce nejdéle vyřízené - na stavebním úřadě má tu naši oblast na starosti paní, která se zatím zdá být milá a má snahu, aby to bylo co nejdříve vyřízené (což je asi i v jejím zájmu, aby ji tam naše žádost bůh ví jak dlouho neležela a my ji pořád nebombardovali dotazy, kdy už to vlastně bude). Takže stále doufáme, že letos stihneme hrubou stavbu - ale zatím nešlo nic tak rychle, jak jsme si mysleli, že to půjde, tak uvidíme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?