RD Rýmařov a zkušenosti s nimi?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, stavíte někdo s RD Rýmařov? Případně jaké máte zkušenosti atd. atd. :)
Odpovědět
@egonegon : také jsme pod Prahou, takže jsem asi hned za Váma :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cendler @egonegon snad už budeme aspon na Vánoce ve svém :-D
Odpovědět
Není tu někdo kdo staví/stavěl s OC Lutonina (Zlín)? Pan Mokrý? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny my budem stavet,mame podepsanou sosb. Kubis 74 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny a stavel s nim @maceo
Odpovědět
@angus88 my máme pod rozvaděč a dva koaxily mezi rozvaděčem a anténou. Nerozumím tomu vůbec, opisuji,co máme v KS, ale předpokládám, že pod rozvaděč je to pro kabelovku a tu máme v plánu.
Odpovědět
Profilova fotka
@angus88 mě se ptal zda je chci taky dolů jako data, ale já si je nechal dát nahoru. Pokud máš koax od rozvaděče na půdu tak je to v poho ;-) nakonec je stejně ani nepotřebuju, jedu přes net...
Odpovědět
Profilova fotka
@beam1969 u predani domu jsme se jeste domluvili s predavajicim na 2 dny tolerance, protoze treba poskrabna okna jsem zjistila az kdyz jsem je myla, stejne tak ze jsou nektera promackla...nebo praskla obkladacka, obkladacka polozena v opacnem smeru! Posvitit na schody a zjistit kde jsou poskrabane. Garazove dvere ze jsou dotazene a nehapruji. Pokud mate Fenixe tak trvat na ozkouseni v kazde mistnosti ze topi, fakt si tam postat! Procist stavebni denik a pokud tam neco bylo na opravu trvat na ukazce opravy a zapisu.
Odpovědět
Profilova fotka
@farka jakjste to udelali? Jakoze jste to prevzali a do protokolu uvedlu,ze vady zjistene do 2 dnu budou jakoby zjistene pri predani?
Odpovědět
@margot_ka @farka to by mě taky zajímalo, je pravda, že na spoustu věcí se určitě přijde např. při tom umývání
Odpovědět
Profilova fotka
Shodou okolnosti kdyz odchazel tak hned sam dosel na tuknute okno, takze jsme rekli ze se jeste ten a druhy den podivame po oknech pri myti a vse nafotime...opravdu jsme dosli na 5 dalsich chyb a prijeli to do tydne vymenit a opravit. Proste je to o lidech.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla bych dotaz ohledně vodoměru...který den stavby Vám přišli vodárny namontovat vodoměr? Nebo jste měli již před stavbou? Děkuji všem.
Odpovědět
Článek se načítá
@terkakl03 my este mame len dosku a vodomer uz mame, bez vody nechceli ani dosku zacat stavat (resp. dost sa tomu branili, museli by nosit vodu v kybloch na stavbu, susedov tam zatial priamych nemame odkial by to slo natiahnut :-) Ale asi zalezi aj na podmienkach miestnej vodarenskej spolocnosti.
Odpovědět
@terkakl03 my musíme mít vodoměrnou šachtu, tu teď budeme budovat a budíky musí být tam, nepovolí nám hodiny v domě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@terkakl03 druhý den stavby hned v 8 ráno ;-)
Odpovědět
Ano, my ten vodomer tiez musime mat v sachte na kraji pozemku. V podmienkach sa pise ze musi byt vo vodomernej sachte, nie v dome.
Odpovědět
@kittyt =-) Tak to snad, proboha, dřív! =-) =-) =-)
Odpovědět
@cendler A jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@terkakl03 měsíc před zahájením výstaby základové desky
Odpovědět
@kittyt @egonegon : taky doufám že dřív, než na vánoce, já počítám pořád to léto, chci si nadělit dárek k narozeninám
Odpovědět
@egonegon : podle projektantky, kterou jsem sehnal co mi dělá usazení a vyběhává úřady, by měla teď někdy dávat na stavební úřad papíry na ohlášku, ale budu sní mluvit zítra, tak budu vědět přesně, povezu ji souhlas sousedů se stavbou, za kterýma jsem byl ve čtvrtek, chtěl jsem to stihnout do konce roku, tak snad, bojím se, že na nový rok ta naše vláda vymyslí, zase nějakou blbost, co budeme potřebovat
Odpovědět
@cendler To je pravda. Od nového roku může být další špek. Nám stačila ta hygiena. Já myslela, že mě omejou. Na náš pozemek se musí dělat měření hluku, tj. částka v rozmezí 14.000-22.000,- Kč, podle toho, jak nám to vyjde. Ještě mi pán neposlal fakturu... :-( Úplně, ale úplně vyhozené peníze. Kdyby to byl 1.000,- Kč, tak neřeknu, ale tohle je sprostý. 8-(
Odpovědět
@egonegon : to mi povídej, ještě se nekoplo a už náš to stojí strašný peníze, jak to říkají všichni, než se něco začne, tak jsi o 100tkč lehčí. To ani nevím jestli budu muset mít, vím, že mi říkala, že budu platit vynětí z půdního fondu a jen ten posudek nebo co to je mě bude stát 2000kč a pak to kolik to bude stát.
Odpovědět
Můj projekt na usazení má pán už u sebe 14 dní a zatím nic hotového:(
Odpovědět
@pavelll12 : tohle mi moje prajektantka řekla, že má za hodinu hotový, třeba čeká na nějaký jiný udaje co potřebuje
Odpovědět
Profilova fotka
@cendler Nám projektant všechny podklady pro stavební povolení a vyjímku vyběhal cca za 3. týdny . Nejdéle čekal na vyjadřovačky od EONU a pak ještě zháněl na Rýmařově jakési speciální nákresy pro hasiče. :-) Teď to leží na stavebním a zatím stále nic
Odpovědět
Prosím, řešil někdo s RDR finanční kompenzaci za vadu, kterou nelze odstranit? Např. křivě ukotvená stěna? (rozšiřující se místnost)? Klidně prosím dejte vědět soukromou zprávou, děkuji
Odpovědět
@zmrz_lina a taky je máte v šachtě?
Odpovědět
@angus88 To jde ukotvit křivě? Si vzpomínám u nás, jak to ladili palici na centimetry, aby to celé sedělo...
Odpovědět
Profilova fotka
@sykop ne, my máme vodoměr v domě v komoře pod schody.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?