Realitky, Brno a okolí. Jakou můžete (ne)doporučit?

Zdravím všechny a prosím Vás o zkušesti s RK v Brně a v okolí, s kterou máte dobou zkušenost, s kterou naopak ne.
Odpovědět
Momentalne se domlouvame na uzavreni smlouvy s realspektrum. pristup zatim vyborny, pri dni otevrenych dveri nam dali za rezervaci na miste slevu 2% a nechteli za to zadne penize. Byt nabizela i jina realitka a ta mela cenu a 100 000 vyssi (v cene bytu dokonce uz je i provize u realspektrum). Schuzku mame pristi tyden ale pry je nejaky administrativni problem - zatim nevime jaky. Kazdopadne byt mame rezervovany uz mesic a celou dobu na nas (aspon doufame) cekaji (vyrizovani hypoteky nebo uveru pres financniho poradce se trochu tahne). Nemuzu ji zatim opravdu doporucit ale pristup do ted byl dobry. ozvu se az dokoncime obchod.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme na vlastní kůži vyzkoušenou AlvaReal. Realitka jedna z menších v Brně, ale naprosto v pohodě :-)
Odpovědět
Pozor!!!!!! na realitku Rupos! Jediné co udělají, že seženou kupce, ale ostatní si všechno musíte oběhat sami! ]-( ]-( 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ne SDK reality, ano nějakou menší RK kde si váží každého klienta, my jsme prodávali přes P a E finance a reality a super...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a nemá prosím někdo zkušenost s realitní kanceláří Alga team spol.s.r.o. v Brně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Obnovuju diskuzi - máte někdo nějaké další zkušenosti?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Můžu s klidným svědomím doporučit brněnskou realitku SOS Reality, především paní Zajíčkovou. Celá koupě bytu přes ně proběhla v pořádku a paní Zajíčková byla velmi příjemná, ochotná a i když jsem ji dost otravovala tak mi velmi ochotně vysvětlovala a zjišťovala co bylo potřeba. Velmi jsme ocenili, že sama od sebe přinesla výpis z katastru nemovitostí rovnou na prohlídku abychom věděli zda tam nejsou nějaké problémy. Byla i u finálního předání bytu kde sepsala předávací protokol a vysvětlila i jak a kde máme co přepsat, takže péče jak od maminky ;-) :-D
Odpovědět
@kalipso Mně přijde trochu smutný, že tohle je potřeba vyzdvihovat, mám pocit, že by to mělo být samozřejmostí...
Odpovědět
@malovani to by určitě mělo, ale bohužel není :-| tak jsem ráda že aspoň v našem případě to tak bylo ;-)
Odpovědět
Pozor na Bart reality,není seriozní!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z brněnských realitech bych si dovolila doporučit RealSpektrum či Fiedler Reality. S oběma jsme za portál Kde Chci Bydlet.cz jednali, obě působí na trhu dlouhá léta. A máte pravdu v tom, že je hrozné, že musíme psát, že je někdo slušný a poctivý - když to by mělo být pravidlem v každém obchodu. Ale bohužel není. Přeju hodně štětí...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
V rodině máme velmi špatné zkušenosti s brněnskými realitkami Openreality, Alga team a FG reality.
Odpovědět
po osobni zkusenosti NEDOPORUCUJI RealPoint z Brna (ing. Vladimir Sibal). pri koupi nemovitosti vybral provizi a pak pro nas po celou dobu "nehnul" ani prstem a pokud nam nahodou neco "poradil", tak to bylo vzdy ke skode veci :-( Celkove je velice neprofesionalni.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Z vlastní zkušenosti NEDOPORUČUJI RK MALINA - makléřka Lenka Dokulilová. K nemovitotem neuvádějí podstatné informace a smlouvu mají postavenou tak, že nemají absolutně žádnou zodpovědnost a povinnost, pouze chtějí vydělat. Pozor na ně.
Odpovědět
Dobrý večer, z brněnských realitek mohu s klidným srdcem doporučit Pegasreal reality. Prodávali jsme s nimi byt a naprosto v pohodě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jednoznačně akademie realit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Já si dovolím pochválit OPENREALITY z Brna. Pronajímala jsem si přes ně byt a vše vpořádku. Prohlídku bytu jsem absolvovala hned druhý den. Ještě v ten den co jsem jim potvrdila, že o byt mám zájem jsem podepisovala rezervační smlouvu. Další den jsem už měla v emailu návrh nájemní smlouvy. Byli přítomni i u předání bytu. Jelikož jsem si již v minulosti nějaké byty pronajímala tak na mě udělali opravdu velmi dobrý dojem. Za sebe je doporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Naprostá nespokojenost s OPENREALITY. 100% nedoporučuji z pozice kupce. Měla jsem vážný zájem o dům, byla mi slíbena přednostní prohlídka. Nakonec, když jsem přijela probíhala už prohlídka s jinými zájemci. Navíc nabízená nemovitost s pozemkem až 1200m byla bez upozornění pár dnů předtím rozdělena na dva pozemky, ale cena zůstala stejná. I přesto, že jsem souhlasila s příplatkem za oddělený pozemek a s příslibem že mě makléřka upřednostní a počká na vyjádření mého investora do druhého dne (bylo už hodně pozdě večer) najednou ráno volala, že už je dům zarezervovaný. Jde jim jen o to jak rychle shrábnout peníze bez jakýchkoliv morálních zásad vůči klientovi. Slušnost férového jednání jim chybí.
Odpovědět
Nemohu doporučit Russegerovou a Ambienten. Ani neověřují, s kým jednají. Nedochvilní, arogantní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Kolega, co teď kupoval byt s pomocí realitky mi říkal, že je dobré se podívat na Asociaci realitních kanceláří ČR. Měly by tu být uvedení lidé/realitky, které do této asociace patří a pravidelně se vzdělávají v oboru. Tudíž by měly být spolehlivější a vzdělanější v oboru. Osobní zkušenost ale zatím nemám. :-) V Brně je taková realitka třeba Gaute.
Odpovědět
Nedoporučuji ReMax v Brně, pan Šiška,na první pohled působil v pohodě, ale nakonec vůbec nedoporučujeme, neseriozní jednání, podplácení a nakonec nedodrží slovo a nemovitost prodal v potaji někomu jinému, ikdyž jsme byli domluveni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Nepouzivejte MP Czech. Koupili jsme dum s MP Czech a bylo to nase nejhorsi zkusenost v Cesku. Ja jsem American a bydlim s ceskou manzelkou tady uz 7 let a je tady krasne a mame 3 deti. Chteli jsme neco koupit protoze jsme tady moc spokojene. Bohuzel, MP Czech byl nam doporucene a sli jsme do toho a bylo to nase nejvetsi chyba. Nebudu se vas nudit s detaily ale reknu co bylo spatne. Lhali celou dobu. Meli jsme moc a moc a moc zbytecne mitinky pro nic. Meli nejaky souhlas s byvalym majitelem, ktery nam ukradl vsechno od kuchyne a byl posouzen ze zabil holku na motorce. Bylo to proces skoro 8 mesicu a take jsme museli k soudu protoze byvaly majitel chtel si vzit penize a utikat do Ameriky a nedavat penize rodine holky on zabil. MP Czech jenom mu pomahal a my museli tam sedet a cekat a skoro jsme nemeli misto bydlet kvuli tomu s 2. detma a 3. na ceste. Nepouzivejte MP Czech! Lhari jsou. Omlouvam se za chyby. Jsem American ale ucim se cesky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?