Renovace teraco (terrazzo) schodiště. Máte zkušenost a tip na firmu z Plzně?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s renovací schodiště z mat. teraco (terrazzo)? Uvítám i tip na firmu, optimálně Plzeň & okolí. Díky..
Odpovědět
Profilova fotka
Obnovuji.. dotaz je stále aktuální ;-)
Odpovědět
stačí vygooglovat, ale je to dost drahej špás... hlavně když máš ty podstupnice s přesahem a jaká je míra poškození, odhaduju tak 1000-1500,- možná i víc za stupeň aby to bylo naprosto perfektní... https://www.provasplzen.cz/renovace-t...
Odpovědět
Profilova fotka
@iveta_89 o téhle firmě vím.. ale ceník jsem tam nikde nevyčetla... proto začátek dotazu byl, zda má někdo reálnou zkušenost, abych věděla, od čeho se odpíchnout.
Odpovědět
@dita_a_ivan reálnou zkušenost máme s rekonstrukcí celého schodiště v bytovce, ale jen přebroušení, tmelení největších a větších děr, oprava hran schodů, dlažba brus proříznutí spár, sjednocení výšek a znovuspárování a impregnace bellinzoni strong 2000, výsledek je oproti původnímu stavu skvělý. K sobě do RD bych ale chtěla top upravu, tzn i celoplošné špachtlování a nejjemnější brus a leštění případně i s voskováním, pak to je bezchybné. Taky zvažte sokly.
Odpovědět
zítra ti pošlu fotku před a po z jednoho místa, mám jen před
Odpovědět
Profilova fotka
@iveta_89 ok, díky..to budeš hodná. Jinak je mi jasné, že laciné to nebude.. ale tohle schodiště je prakticky jediný prvek, který v domě zůstane původní (viditelný), tak ho chceme přiznat.. tak ať to nějak vypadá;-) Sokly máme v plánu.. zatím je nápad: vyříznout je z teraco dlaždic na vodním paprsku, aby přesně kopírovaly schody. Protože hotové se nejspíš sehnat nedají..a aby pasovaly
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?