Rolety a japonské stěny. Doporučte firmu na Ostravsku

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych poprosit o kontakt na nějakou firmu z Ostravska, se kterou máte dobré zkušenosti a která dělá za příznivé ceny. Máme novostavbu a chtěli bychom vnitřní rolety a na velká okna v obýváku japonské stěny. Co si myslíte o japonských stěnách ve srovnání s vertikálními žaluziemi? Já bych si s vertikálama připadala jako v kanceláři. Díky za kontakty a názory.
Odpovědět
Ahoh há hsem to letos řešila JAPONSKÉ STĚNY, MOC SE MI LÍBILY. Ovšem ta cena, nakonec jsem t o vyřešila: V obi jsme koupili lištu na pojezd plus nějaké zástěny, dekorativní závěsy jsem si koupila v akci v XXL lutz. Pokud máš šikovnou švadlenu tak ti je i schopná ty šály ušít. Nehledej v tom nic těžkého, příjde mi že firmy na tom maj zbytečnej rabat. Dá se to sehnat a sladit a vypadá to moc pěkně za pár korun. Na rolety firma rolux
Odpovědět
Profilova fotka
@xhanach Jednoznacne doporucim firmu www.stineni.cz Pan Krc je uzasny clovek, mily, ochotny a ceny ma jednoznacne nejlepsi. Jsem z olomouce, ale poptavala jsem i Prahu, Ostravu, Brno. Budeme mit silhouette do celeho domu :)
Odpovědět
my jsme si nechávali šít japonskou stěnu na www.stoklasa.cz. dodání bylo bez problémů a rychlé. šijí všechno možný, i potahy na sedačky, závěsy, prostě vše i co nemají v nabídce.
Odpovědět
Profilova fotka
@deninovako Ahojky,mohu se zeptat na kolik tě to přišlo -přibližně. Taky u važuji o jap.stěně,roletách.A v OBI se ty panely nedají sehnat + lišta nebo kolejnička?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zkuste níže odvedený odkaz.Mají výborné ceny a veškeré druhy novinek. http://www.aaa-zaluzie-ostrava.firemn...
Odpovědět
Doporučuji firmu AAA- žaluzie -ostrava.Má všechny nejmodernější doplňky a poloviční cenu.Tel.je 722 666 449
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a jde pres ty japonske steny videt do baraku?
Odpovědět
Profilova fotka
@juciie ..no podle toho, jaký si koupíš. Máme dvoje - přes jedny vidět je, to máme kvůli světlu ... a přes druhý nejde, těma zatahujeme večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha...dekuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Původně jsme si také chtěli poskládat japonskou stěnu sami, sehnat profily, nechat ušít panely ... ale ten výsledek vypadal tak nějak neprofesionálně :-( Víc bych do toho nešla. Obrátili jsme se proto na Isotru, firmu jsem znala už z dřívějška a opět se mi spolupráce s nimi vyplatila. Doporučuji
Odpovědět
Tak sem si tak přečetla diskuzi. Vážně si šijete japonské stěny doma? Mě by to ani nenapadlo. Přece když si ji ušiji ať už sama nebo u nějaké švadleny, vždycky budu mít na okrajích jednotlivých pásů lemy ne? To na většině těch panelů přece nebývá aspoň co sem viděla po známých, kteří je mají ať už od isotry nebo někoho jiného.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, pokud tě zajímá firma na Ostravsku, tak za mě určitě doporučuju http://www.zaluzie24.eu/. Máme doma velkou prosklenou místnosti a přemýšlely jsme jak ji zatemnit - myslím, že posuvné japonské stěny jsou ideální. Ještě k té firmě - cena a montáž naprosto bez problémů.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?