Šikovný a precizní truhlář z Prahy

Pěkný den, rozhlížíme se po šikovném truhlářovi do našeho budoucího bytu v Praze (může být i mimopražský)/realizace příští rok cca jaro/léto. Jednalo by se nejspíš o zakázku na celý byt. Máte prosím nějaké tipy nejlépe na základě osobních zkušeností? ... Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@miskule666 moc ráda bych Vám doporučila pana Chmelu, truhláře, který dělal nám kuchyň a komplet nábytek. Ale je to hodně z ruky, Zlínský kraj. Nicméně je pravda, že jezdí dělat zakázky i do Prahy a na různá místa v ČR. Dala bych za něj ruku do ohně. Já vždycky říkám, že největší kříž je, když má dělat nějaké práce či zakázky známý, nedej bože příbuzní... Jiří Chmela je ovšem náš rodinný kamarád a na skvele odvedené práci si potrpí. Přeji Vám, ať najdete někoho, s kým budete tak spokojeni, jako my.
Odpovědět
@zuzka3112 Pěkný večer, děkuji za tip. Podívám se na internet. Přesně tak není to jednoduché, ale snad se někdo najde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskule666 ano je to tak, sehnat někoho, s kým si sednete a porozumí Vašim přáním a požadavkům, nebo naopak doporučí a dokáže ukázat v dílně jaké jsou rozdíly v materiálech atd, je to prostě oříšek. Ale pokud se má jednat o zakázku jako celkové vybavení nábytkem jako třeba u nás, neměl by to být pro něj problém. Dělal dokonce známým přes víkend komplet montáž nábytku v Chorvatsku 😁 ovšem je tak vytížený, že volat minimálně půl roku předem.
Odpovědět
@miskule666 ahoj nam i nasim znamym delal p. Vohanka. Ma i ukazkovou prodejnu u truhlarny, kde se da podivat. Taky jsme se na nej dostali pres doporuceni. Koukni www.truhlarstvi-vohanka.cz/cs/index.html. zakazek ma asi hodne, ale vzdy jsme se domluvili k nejakemu datu od zamereni a to +-vzdy byly splneno. Je kousek od Prahy a jezdi asi vsude. Delal nam kuchyn, vestavne skrine, detske pokojicky, schodiste a podlahy jo a taky skrinky do koupelny, police do satny, oblozkx a dvere:) u nas velka spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
Na Mladoboleslavsku doporucuji truhlarstvi Šolc
Odpovědět
@zuzka3112 tak tak...my už v počátcích vidíme,že je to oříšek-už v úvodní komunikaci :))))) moc děkuji za tip
Odpovědět
@fyii děkuji za tip :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?