Slavona Eurookna. Jste s ní spokojení?

Zdravím všechny, připravujeme stavbu a vybíráme okna. Máme zajímavou nabídku na dřevěná eurookna od firmy Slavona. Samozřejmě jsme poptali i další firmy (TVT Eurookna, Vekru, na plastová ještě SULKO), ale Slavona vychází dost dobře. Chci se tedy zeptat, zda máte někdo okna (příp. i dveře) od této firmy a jak jste spokojeni - jak s okny, tak i se spoluprací s firmou. Díky předem. Hrobro
Odpovědět
ahoj, my od nich máme okna, dveře a garážová vrata a nelitujeme. :-)
Odpovědět
ahoj, můžu se aky zeptat ohledně oken? Máte je dřevěný nebo plast? Jak moc se musíte o dřevěný okna starat? Chceme dřevěné, ale pořád nám někdo vykládá, že se musí dvakrát do roka ošetřovat,atd. Jak je to doopravdy?
Odpovědět
ahoj, máme dřevěná eurookna od Slavony. Slavona plastová ani nenabízí. 1-2x ročně se mají rámy oken ošetřit udržovací sadou, tzn. pomocí houbičky/hadříku přetřeš rám nejprv čističem a pak leštěnkou. Už jsem to tak dělala 2x a bylo to naprosto v pohodě, rozhodně jsem se nepředřela ;-) Přijde mi, že hlavně zastánci plastových oken potřebují poukázat na nějakou nevýhodu eurooken, tak hodně zveličují "náročnou" údržbu eurooken.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
@chanel005 Po několika letech obnovím diskusi. Prosím, mohla bys mi nějaký konkrétní prostředek na to ošetřování doporučit? Děkuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
používám prostředek od firmy Adler: http://www.slavona.cz/rady-a-tipy/udr...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@chanel005 Jak jste po letech s okny spokojeni? Akuálně vybíráme dodavatele eurooken. Díky
Odpovědět
@majandra33 my jsme celkem spokojeni, prvni rok nam nimastrasne tahlo, a trvalo docela dlouho nez zjistili ze nam uz z vyroby chybi tesneni, no dpadlo to dobre. Drhnou docela casto, tak je potreba serizovani.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@vaveva zdravím, mohu pro představu poprosit klidně do zprávy o cenu? (ideálně vztaženou na 1m2 nebo jedno okno s rozměrem). Zvažuji, zda této firmě vůbec posílat poptávku, zda už není mimo náš cenový rámec :). Děkuji předem.
Odpovědět
@tulda27 Tak např. vstupní dveře 2265x1510 (z toho 549 šířka světlík) sendvičové křídlo stály 38670,- , okno 770x770 4655,- , okno s fr.dveřmi 5965x2370 (na třetiny, dvě pevné části, jedna na půl otevírací) 45 365,-. Profil Solid comfort SC92-c, okna smrk napojovaný, dveře fixní. Ceny bez dph po slevě.
Odpovědět
Profilova fotka
@vaveva Super děkuji moc. To by šlo! :) napíšu jim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?