Společnost Domy-Oldar - zkušenosti

Dobrý den.Mám dotaz ohledně společnosti Domy-Oldar máte někdo s nimy zkušenosti popř.stavěl s nimy někdo nebo bude stavět v nejbližší době?Nám se líbí malý domek Monika, který je za dobrou cenu.Děkuji za každou zkušenost a odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda bych také nějaké info, nám se líbí Alice :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrej! V dohledné době bych měl podepisovat smlouvu o dílo, avšak těch negativních komentářů je tu dost a trochu mne to odrazuje. Jsou vaše zkušenosti opravdu tak negativní? Já jednal s obchoďákem, co byl v pohodě (tuším Moravák). Takže sem s negativníma zkušenostma. Snad to ještě stihnu zvolit jinou firmu. Nejlepší by byla konkrétní prohlídka stavby v okolí Prahy (do ca. 25 km) - váš čas bych honoroval. Díky předem.
Odpovědět
@jedu Asi spíš jde o konkrétního obchoďáka, byly jsme v Mnichově Hradišti, kde jsme 2 hodiny byly nadšení včetně prohlídky domu, ale vadilo nám jak obchoďák vnucuje veškeré věci co se týče domu co nejdražší a při loučení nám oznámil, že pokud nesložíme ihned 120 tis. tak máme smůlu. Takže asi tak.
Odpovědět
Tak tuto zkušenost nemáme, ale zarazila nás ta standardní forma smlouvy o dílo - výhodná jen pro zhotovitele. Nicméně by mne zajímala zkušenost majitelů, co se týče hlavně kvality zpracování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?