Stavebni firma KD Hause nemate zkusenosti?

Dobry den, nemate nekdo zkusenosti se stavebni firmou KD House? Chceme stavet z VPC a pry z toho stavi. Za kazdou referenci budu vdecna.
Odpovědět
Dobrý den, my máme špatnou zkušenost, chtěli jsme s mimi stavět, ztratili jsme akorát spoustu času a peněz. Udělají vám Bčkový dům za Ačkovou cenu. Projekt, co od nich máme jsme museli úplně předělávat. Nejdříve ho udělali v rozporu s územním plánem, strašné průtahy při vypracovávání (byl to jejich katalogový dům) následně, když jsme chtěli začít stavět, jsme zjistitli, že některé parametry jsou nedostačující (tloušťka tesky, zateplení, izolace, čerpadlo...). Neúměrné navyšování ceny v rozporu se smlouvou. Když jsme chtěli odstoupit od smlouvy začalo největší peklo, chtěli jsme jít k soudu, nakonec jsme se na to vykašlali a vyplatili je. Jsem v kontaktu s dalšíma dvěma rodinama, kteří s nimi stavěli a zkušenosti velmi podobné.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si reagovat na předchozí příspěvek od anonymního jandri. Nejdříve se představím, jsem jednatel firmy KD Haus s.r.o. Radek Krejza. Považuji za slušnost se představit a následně komunikovat. Anonymní přispěvatel jandri - dovolím si jej představit, jedná se o našeho bývalého zákazníka Mgr.Adrianu Janečkovou a JUDr.Janečka. Nebudu se dlouze rozepisovat. Moc pravdy co tady píše Mgr.Janečková pravdy není. A pokud Mgr.Janečková bude souhlasit mohu všem nechat nahlédnout do dohody o narovnání a následně si můžete udělat názor co je pravda či nikoliv. Ano navýšení ceny díla v roce 2022 se muselo řešit, bohužel. Tuto skutečnost, ale nelze klást za vinu firmě KD Haus. Naše firma vždy dostála svým závazkům a bude tomu tak i nadále. S pozdravem Radek Krejza
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?