Stavebniny Chomutov - doporučení

Máte někdo dobrou zkušenost s nějakými stavebninami na Chomutovsku? Při stavbě domu většina z nás samozřejmě počítá finance, takže mě zajímá zejména, jestli jste našli nějaké stavebniny, které vám dali slušnou cenu při odběru většího množství stavebního materiálu. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@petyk88 každé stavebniny ti dají lepší cenu při větším odběru, jen to chce rozeslat poptávku, někde mají levnější to někde zase ono ;-)
Odpovědět
Úplně každé ne :-) jedny mi už oznámili, že dodávají kvalitní materiál, což by mi mělo stačit a že ceny jsou platné dle ceníku. Takže prosím o vaše zkušenosti s konkrétními stavebninami. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Až budu mít v ruce výkaz výměr, budu řešit to samé .. V totožné lokalitě :)
Odpovědět
Podle všech tvých komentářů jsem usoudila, že budete pravděpodobně rychlejší než já, tak můžeš dát potom info, co jsi kde sehnala a kde byli nejvstřícnější :-) Já se teprve chystám oběhnout obecní úřad, stavební úřad, náš vysněný pozemek je totiž poněkud větší, než ten tvůj, navíc s rozestavěným domem s propadlým stavebním povolením. Takže první formalitky, pak materiál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petyk88 kde budete stavět? My jsme ve fázi dokončování PD a podání na ohlášku. Do Vánoc by to snad mohlo být. Co jsem se prozatím tak pídila, mám spoustu dobrých referencí na dektrade. Z čeho chcete stavět? Když se něco dozvím, dám vědět :) na jaře, jakmile to půjde, chceme kopnout :)
Odpovědět
My chceme spíš dostavět :-) uvažujeme o koupi rozestavěné dřevostavby, ale je to tam trochu komplikované, je to na takové samotě u lesa a museli bychom si tedy ještě vybudovat příjezdovou cestu, k tomu obrovský pozemek a oplocení bude taky dost stát, takže se samozřejmě budeme muset všemi silami snažit, aby jsme sehnali nejlevnější dodavatele. Navíc svépomocí, takže to asi bude docela legrace :-) Dnes mám schůzku kvůli ČOV a té příjezdové cesty, prý jsou s tím spojené nějaké komplikace, tak doufám, že řešitelné a ne moc nákladné... Spadá to pod Vysokou Pec.
Odpovědět
Profilova fotka
@petyk88 asi tuším, to bude v těch Drmalech, na začátku? Tak snad to klapne !!! Držím palec ! Příjezdovky jsou často pěknou komplikací, vím o tom své ..
Odpovědět
Přesně tam to je. Ostatně všude jsou komplikace, o tom vím taky své, dům nebo vhodný pozemek sháníme už asi 8 měsíců a všude je něco, tak uvidíme, jestli to půjde nebo ne... U jednoho pozemku jsme narazily na spodní vody, druhý byl zase podmáčený vodou tekoucí z hor, u třetího nám řekli, že se v zimě nedostaneme do města, protože je to oblast, kde se neprotahují silnice, pak nám jeden dům vyfoukli rychlejší zájemci, tak snad už to konečně vyjde. A kde budete stavět vy?
Odpovědět
@obla No a úplně nejlepší je, když někdo prodává "stavební" pozemek, kde je ochranné pásmo vodního zdroje nejvyššího stupně či ochranné pásmo kvůli plynovému potrubí, díky čemuž nemůžeš na pozemku v těch místech stavět nic pevně spojeného se zemí, tak pak je těžký rozhodovat, kam si vlastně ten dům postavit :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?