Stolař, Ostrava. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky lidi, chystáme se nechat si udělat skříně na míru do předsíně. Jestliže máte někdo tip, nejlépe z vlastní zkušenosti, na dobrého a nepříliš drahého stolaře z Ostravy, budu ráda, když mi písnete kontakt na něj. Děkuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki, zkus interierservis.cz Jsou z Krásného Pole,
Odpovědět
Profilova fotka
Misak: poslala jsem do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedoporučuju stolaře pana Klegu ze Staré Bělé.
Odpovědět
Profilova fotka
Veverka: proč pak? :-o :-o
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Veverko, to vysvětli, já jsemze Staré Bělé a vím, že s ním je velká spokojenost...
Odpovědět
To miluju, jak někdo napíše, že nedoporučuje, ale vůbec nenapíše důvod... ]-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ted p. Klega dodělal nábytek na míru do koupelny a vše v pohodě. Cena velmi rozumná, komunikace taky nevázla, když si nebyl jistý nebo něco nesehnal, hned mi volal a upřesnili jsme si to. na podzim mi bude dodělávat nějaké věci do kuchyně.
Odpovědět
Dobrý stolař a docela levný je Jiří Šindel z Krmelína.
Odpovědět
http://www.stolarstvi-vrv.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, jaksik jsem tadyk dlouho nebyla takže jsem nereagovala. Klega je tak trochu známý a takže my jsme pro něho nebyli asi dobří zákazníci, všechno trvalo a když jsme se nakonec dočkali tak spokojenost nebyla. Asi se jinak chová k zákazníkům a jinak ke známým. A nejhorší bylo jak nám dělal v kuchyni pracovní desku. Přišel do bytu a že to upraví na místě a měl prý tupou pilu takže šílené zuby a kdybyste viděli jak to zatmelil a hnedka první voda tak se to zvedlo. Takže já jsem prohlásila, že si od něho nenechám udělat ani tužku. :-|
Odpovědět
doporučuju truhlářství Lukáš Gralinski, udělají vše levně, kvalitně a naprosto podle vašich představ. A hlavně, dojedou kamkoli po republice. Stačí poslat obrázek, rozměry a splní váš sen za dobrý peníz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji pana Davida Kočvaru, Rychvald. Vypadá sice, že moc nechápe, co se po něm chce, ale vestavěná skříň od něj je vážně luxus:)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jpinterier z Čavisova - Velká Polom. Je dobrý a precizní.
Odpovědět
Kvalitní Stolařství v Ostravě je Stolařství Pokorný, můžete se podívat na jejich nabídku na webu dyhovany-nabytek, pokud hledáte kvalitní výrobu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Jak psala Zuzkali, JP INTERIER www.jpinterier.com Pan Honza Pyšno je velice precizní, spolehlivý a rychlý(v dodání a prací).Hlavně moc hodný a neoškube Vás jak většina podnikatelů. Vážně jeho firmu můžu já i mí známi moc doporučit. Sídlo má v Klimkovicích. Určitě budete spokojené :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
hdsmorava :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojki. My si nechali dělat kuchyňskou linku od polské firmy na doporučení. .. Jsme nad míru spokojeni. Krása , kvalita a super cena. Super domluva, dali jsme jen symbolickou zálohu . Vše si vyměřili , vybrali dle vzorníku , dovezli, namontovali. Pak jsme si vymysleli něco dodělat a nebyl problém..Dělají vše ... Skříně, kuchyně.....
Odpovědět
Můžu doporučit pana Švančara ze Sudic. Máme od něj kuchyň a byli jsme naprosto spokojení jak s domluvou tak s precizní prací http://www.nabyteksvancar.cz/uk00.html
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Můj strejda si nechal dělat u JP celý byt a je fantastický. Pana Pyšna zná takže volba byla jasná. S přítelem teď šetříme na novou kuchyň a po zkušenostech za ním půjdeme taky. Musíte se prostě poptat, to je nejlepší. Není to pár korun, že. Přeji šťastnou volbu www.jpinterier.com
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?