Tip na projektanta z Hradce Králové a Pardubic

Dobrý den, neznáte nějakého šikovného projektanta okres Hradec Králové nebo Pardubice. Jednalo by se o projekt rodinného domu. Děkuji za info...
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Ing. Houdek Choceň.....koho určitě nemůžu je Ing. Rýdl Pardubice
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, také sháníme šikovného, ověřeného a finančně rozumného projektanta z Pce, HK. Děkuji
Odpovědět
Doporučuji, Ing. Petr Zběhlík Hradecká 1177 ( Holice)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@zaplik1 Ahoj, předpokládám, že už jste skoro dostavěli... Stále můžeš doporučit pana Zběhlíka? Vyskytly se při stavbě nějaké problémy? Využili jste ho např. i jako stavební dozor? Předem moc díky za odpověď.
Odpovědět
@noemi77 Dobrý den, ano pana Zbehlika doporučuji, jako jediný se přijel podívat na nás pozemek, vše s námi prošel. Bohužel nakonec neměl čas dříve jak za půl roku, takže jsme udělali změnu na vše nam odpovedel. Bohužel změna se nám velice nevyplatila kterou dodnes litujeme. Stavíme svepomoci, ale abych pravdu řekl taky nejsme žádný stavebnici. Ale za pomoci rodiny a známých jde všechno. Projekt nás stal 45 tisíc, ale pan Zbehlik myslím chtěl 60 tisíc někde bych to násel v mailu, kdyby to opravdu bylo hodně potřeba. Kdyby cokoliv, pomůžeme rádi s čímkoliv. S pozdravem, Radek Zapletal
Odpovědět
@zaplik1 Tak teď nevím, jestli tomu dobře rozumím. Pan Zběhlík vám tedy nakonec neprojektoval a toho právě litujete?
Odpovědět
@noemi77 Ano lituji, protože jsem na projekt trošku více pospíchal a neměl jsem čas půl roku čekat :-(. Ale jeho přistup k nám jsem viděl jako nejlepší. Jako jedinný z projektantů dorazil na pozemek a vyfotil si ho. Když jsme začali řešit projekt tak jeho přístup byl suprový, ale potom kdy nám oznámal čas kdy dodělá projekt, jsme odstoupily po vzájemné dohodě. CHtěl jsem se s ním vyrovnat za strávěný čas, ale nic nechtěl.
Odpovědět
@zaplik1 Takže váš projektant se ani neobtěžoval dojet podívat na pozemek? To jsem si myslela, že dělá každý... Koho jste tedy nakonec měli, a tedy ho nedoporučuješ? Abychom se mu vyhnuli. Klidně do SZ. Díky
Odpovědět
@noemi77 oslovily jsme možná 6-7 projektantů, a pan Zběhlík byl jediný kdo dorazil. Jinak se nám 3 neozvali vůbec. Jeden byl pan Rýdl, ale když jsem si tady o něm přečetl, že neporočují tak jsem mu již neodpověděl. Nene nás projektant se ani neobtěžoval zajet na pozemek :-(, měli jsme dvě schůzky jinak vše po mailu. Chtěl jsem cihlu 30 cm. V hotovém projektu jsem dostal cihlu 44 cm. Neseděli nám koty v řezu. Zateplení pohlady jsem měl od něj 12 cm, zateplení půdy 20 cm a takhle bych mohl pokračovat. Měl jsem pana ING. Václava Kulhánka z města Chrudim. Dostal jsem kontakt od pána ze svepomoci. První schůzka byla suprová, kdy nám hned druhý den zaslal návrh. Ale pak už to trošku šlo od 10 k 5. Momentálně děláme fasádu a krb, tak jsme se s ním nějak popasovali. Ale naštěstí máme kamaráda, který tomu rozumí a hodně nám pomohl. Kdepak budete stavět?
Odpovědět
@zaplik1 Tak už jsem s panem Zběhlíkem mluvila a taky chtěl hned přijet, aby mohl udělat seriózní cenovou nabídku :-) Zatím si ale děláme jen předvýběr, tak jsem ho sem ještě nechtěla tahat. Budeme stavět kousek od HK.
Odpovědět
Profilova fotka
nám dělal projekt Ing.Rubín http://www.rubin.cz/
Odpovědět
Článek se načítá
@t22d Díky za tip
Odpovědět
@t22d Dobrý den, mohu se zeptat jak jste byli spokojení s projektem a prací pana Rubína? Měl jsem s ním schůzku přemýšlím o projektu od něho. Předem moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@chara44 my jsme byli spokojeni :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?