Tip na truhláře kuchyní z Jihlavska nebo Havlíčkobrodska

Dobrý den, chystáme se k realizaci kuchyně v novostavbě a sháníme nějakou šikovnou truhlářskou firmu z regionu - Jihlavsko nebo Havlíčkobrodsko. Neporadili byste? Slyšela jsem například o Dřevocentru v Jihlavě, nemáte někdo zkušenost? Děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj a proč dílnu - lepší je jen obyčejný truhlář šikovný ne -)))
Odpovědět
@hbboy No já právě myslela truhláře a ne studio, možná bylo slovo firma zavádějící ;-) vy byste o takovém truhláři věděl?
Odpovědět
@lencka ahoj, mám kontakt na dva šikovné truhláře od Žďáru nad sázavou, když budeš mít zájem, napíšu ti tel. do IP - jeden z nich nám dělal kuchyň a druhý nábytek do pracovny - můžeš mrknout ke mě do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já mám svého moc šikovného truhláře od HB, ale má hrozně moc práce, zakázek. raději zkus někoho od vás místního měj se
Odpovědět
@jenies Žďár už je pro mě dost z ruky :-( ale děkuju moc za tip
Odpovědět
@lencka nemáš zač, k nám taky jezdili 30 - 40 km. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@lencka po dvou letech již nejspíš máte vyřešeno..sehnali jste nějaké reference?
Odpovědět
Profilova fotka
Truhlářství Hounyk - zatím mám jen jednu referenci ale to co vidím na FB vypadá krásně. @pajiji
Odpovědět
No my už bydlíme, takže máme hotovo. Truhlářství Čermák Jihlava - kuchyně, vestavky, zvládnou vše, jsou šikovní, majitel má dobré nápady a upozorní na nepraktičnost apod., dobře řeší případné technické zádrhele, které na obrázku člověka nenapadnou. S výsledkem jsme moc spokojení...ale termíny, to je něco strašného, něco slíbí a pak aby ho člověk 2 měsíce naháněl, ale to bude asi dost častý problém. Prostě s dodávkou počítat s nejméně dvojnásoubnou dobou, než uvádí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?