U které firmy si nechat postavit dům na klíč?

Dobrý den, koukám na mnoha firem na internetu čtu recenze a podobně ale nemůžeme si vybrat, prosím napište nějaké zkušenosti s firmami co staví na klíč. Levné domky, RD Rýmařov,VALMEKO – STAVEBNÍ s.r.o. . Chceme se vejít do 3 000 000,- (dům, pozemek a zbytek věcí k domu) Dům 4+1+garáž, nebo 4+kk a stání nebo tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niky1993 máme od Rýmařova, jsme spokojení, koukni na uspornedomy.cz, ted ale zaleží za kolik seženete pozemek.... aby ste se vešli do 3mil....
Odpovědět
@petrsv1000 Přemýšlíme taky na RD Rýmařov, líbí se nám např. Kubis 631, akorát zdají se nám některé místnosti zbytečné např. dvě koupelny, pracovna, šatna. Nevíš jak je to pak s cenou? Jak to je s cenou kdyby jsme chtěli jednu příčku přidat a jednu ubrat, a jednu koupelnu zrušit. Pozemek odhadujeme na cca těch 500 000,- Jak máte velkou zahradu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niky1993 takovéto "malé " upravy nejsou vůbec žádný problém, pokud třeba zrušíte koupelnu, tak i ušetříte a zvětší se vám prostor jinde. Žádnej dům od nich není stejnej, je to jen na vás.... uprava projektu je v ceně a platí se akorát za příčky navíc. Pozemek máme 917m2 dům má zastavěno 100m2, takže zahrada tak akorát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám stavěl na klíč Dřestav domek,zkušnosti více méně dobré,vždy se nějaké drobnosti najdou na stavbě...Měli jsme vlastní projekt,ale mají i své katalogové domy,koukni kdyžtak na stránky.... Píšeš konkrétně o Kubisu 631,mně by se líbil dům zkombinovanej z 631 a 632,z každého něco ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nepíšeš jaky tip domu, bungalov, nebo patrový,ja ti doporučím mou firmu kde pracuji rdr. a pokud tě doporučím jako vážného zájemce mam za to odměnu, můžeme se rozdělit .
Odpovědět
Profilova fotka
Nám stavěla dům firma DK1 ( Moravskoslezský kraj). Jsme spokojení, nadšení a všem doporučujeme. Skvělý přístup, co se týká komunikace, řešení problémů, reklamací, velice kvalitní práce. Opravdu jsme šťastní, že jsme na ně narazili ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Do 3 mil s pozemkem?
Odpovědět
Profilova fotka
@lajlinka78 taky mi to příjde docela nereálná představa, ale třeba na vesnici se pozemky prodávají levněji ... domeček malý, obklady v koupelně levnější ... třeba by se vešli.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?