Vaše zkušenosti s firmou Simply Invest s.r.o.

Profilova fotka
Zdravím, hodláme si nechat postavit dřevostavbu. Líbí se nám typový bundalov od firmy Simply Invest s.r.o. a chtěli bych vědět, zda-li někdo z Vás nemá s touto fimou zkušenosti. Děkuji předem za opovědi.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, taky máme v plánu stavět s touto firmou. no koukám, že těch co už postavili zde moc není. vy už máte rozhodnuto? já se osobně znám s panem Davidem a mám jen samé pozitivní reference, takže to asi budou oni.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@miri9 Zdravím, nechali jste si od Simply Invest postavit RD? Pokud ano, jakou máte prosím zkušenost?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme se Simply Invest staveli a bohuzel po zkusenostech s touto firmou zde musim napsat, ze rozhodne nedoporucuji !!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, my stavíme se Simply Invest. A jsme spokojeni napůl. Jednání je vesměs vstřícné a profesionální. Co je horší jsou termíny. V současné době řešíme reklamaci oken a už se to vleče hrozně dlouho. @alishaaaaa Můžu se zeptat jaké máte s nimi potíže?
Odpovědět
@luckakucka Posílám SZ
Odpovědět
se simply invest nedoporučuji stavět. Bohužel s nimi stavíme a stále nebydlíme. Slibují stavbu za 14 dní. Již začátek stavby odkládali kvůli počasí. začali začátkem března 2017 a stále nebydlíme. pořád nějaký problém. Snažili se nám sice stavbu předat, ale naprosto bez úpravy okolí domu, která je rovněž v projektové dokumentaci a s hrubými nedostatky v interiéru, kdy museli předělávat koupelnu. Nedodělaný strop v koupelně, nedodržení projektu stran vypínačů a zásuvek. Poté slibovali rychlou nápravu a 3 týdny se na stavbě vůbec nic nedělo, hlavě že na facebooku stále můžeme sledovat kolik toho zrovna dokončují apod. Pořád slibují, loudí peníze, ale termín předání se zase už 2x přesouval. Opravdu tristní nespolehlivost!!!! A ještě dají na facebook nedokončeného domu bez komínu a píšou, jak dokončili další dům a že už chybí jen úprava okolí domu. Hrubá nespolehlivost. S Rýmařovem bychom už dávno stáli a ještě se prý vzorně staví k reklamacím.
Odpovědět
Zase na druhou stranu je jejich jednatel velice rozumny clovek a je to pozitivni prvek teto firmy! Dum je dobry, reklamace resi pozdeji, ale resi. Terminy a dodelavky okoli horsi. Je to nesvar tuzemskych firem, brat si vice prace, nez za co jsem skutecne schopny resit. Volbou by bylo, smluvit ve smlouve naprosto presne terminy predani jednotlivych stupnu dokonceni
Odpovědět
A dodrzovat pravidla vcetne projektove dokumentace!!!!
Odpovědět
Vážení přátelé, musím reagovat na reakci na tento server a diskuze v něm. Musím se přiznat, že čas od času se zde podívám na reakce zákazníků na jiné konkurenční firmy, abych jako obchodník získal nějaké informace o konkurenci a mohl dobře argumentovat při obchodním jednání se zákazníky. V zásadě po reakcích pravděpodobně našeho zákazníka Richarda12345 se musím přiznat, že značně pochybuji o hodnověrnosti informací získaných z tohoto serveru, neboť každý zde může psát, co se mu zlíbí a velmi lehce poškodit práci jiných. Také nerozumím tomu, že kladná reakce naší zákaznice z KV Miri9, které jsme dům postavili, a byla velmi spokojená, je smazána. Vrátím se k Richardovi12345 v zásadě věci které zde popisuje, jsou absolutně vylhané a nedávající smysl. V každé smlouvě má zákazník minimální dodací lhůtu 100 pracovních dní od získání stavebního povolení dle velikosti stavby. 14 dní je absolutní technologický nesmysl při dodržování technologických postupů (např. zrání betonu základovky, vyschnutí podlahy ESTRICH atd.) Tzv. loudění peněz si můžeme dovolit pouze za podmínek dodržených dle smlouvy, kde naši zákazníci platí vždy až po provedených prací po částech, které jsou přesně popsány ve smlouvě (po zhotovení základovky, po postavení hrubé stavby, po vnitřních instalacích a poslední částka je vždy splatná až po odstranění vad a nedodělků – čili každý zákazník má jasné finanční páky na to, abychom dům dotáhly k jeho spokojenosti). Myslím, že všichni naši zákazníci toto mohou potvrdit. K dalším věcem se nechci vyjadřovat, neboť nevíme, o jakého zákazníka se jedná a co tím sleduje. Jedinou pravdu co Richard12345 má je ta, že pan jednatel David je skutečně velmi pozitivní prvek naší společnosti a vede jí způsobem, jak je on sám nastaven. Tzn. jednat s lidmi na rovinu, férově a slušně. Jsem rád, že takový lidé ještě jsou a mohu s nimi pracovat. Abych shrnul toto pojednání. Ať se každý člověk zamyslí sám, zda takové komentáře vůbec dávají smysl a zda nemají pouze jediný cíl. Poškodit práci někoho, kdo se jí snaží dělat co nejlépe. Zákaznici luckakucka doporučím, že v případě, že má pocit, že její požadavky (reklamace) nejsou správně řešeny, nechť se se mnou spojí a určitě to vyřešíme k její spokojenosti. Tímto opouštím tento a web, o jehož prospěšnosti jsem lehce na pochybách. S pozdravem Jiří Strunga obchodník Simply Invest rodinné domy s.r.o.
Odpovědět
Se Simply invest jsem na konci roku 2011 stavěl přízemní domek, varianta k dokončení. Je to sice již pár let, ale nezůstalo ve mě nic negativního, takže za mě zkušenost v době stavby dobrá. Pochopitelně hrubá stavba nepřináší tolik problémů, jako stavba na klíč. S termíny ani kvalitou také žádné komplikace. Já byl spokojen.
Odpovědět
Článek se načítá
Četl jsem pár vtipných příspěvků a dovolím si předat hodnocení. Stálo to pár milionů a nemám jediný důvod si cokoli vymýšlet: Plusy: skvělý projekt, bezvadná komunikace, v ceně vyběhání papírů a nadstandardy, které jsou jinde za peníze Mínusy: časové skluzy a posuny, dokončovací práce na úrovni amaterismu, předělávky, opravy, výměny,.... Závěr: ať se to pánovi ze SI líbí nebo ne, musím podpořit názor Richarda12345, s touto firmou bych podruhé nestavěl
Odpovědět
Dobrý den, ráda bych se také vyjádřila k negativním příspěvkům. Dle mého názoru firma Simply Invest se snaží (někdy i na úkor svého zdraví) ve prospěch svého zákazníka. V roce 2011 postavili dům nám a letos stihli v rekordním čase a bez jediné chybičky postavit dům i mému synovi, který navíc k domu obdrželi i dárek na náklady firmy. Myslím, že negativní komentáře jsou od náročných a věčně nespokojených lidí, kterým může klidně vadit i vzduch, který dýcháte (a že je takových na světe mnoho). Já za sebe mohu jen doporučovat dál a nenechat se odrazovat negativními vlivy zlomyslných lidí.. Myslím, že dnešní doba sobeckosti a nevstřícnosti mluví sama za sebe a každý kdo si vybírá ať stavební firmu, nebo jinou službu, má si sám prověřit stavitele a udělat si vlastní názor a ne vzhlížet na anonymní komentáře neznámých lidí. Nikola
Odpovědět
Takze dokonceno. Jak jsem jiz psal a nema duvod si vymyslet. Dum jako takovy je hezky. Dokonceni otres. Dodelavala to subdodavatelska firma a jak v Simply invest dobre vite. Snazili jste se mi predat stavbu bez dokonceni okoli a prijezdovych cest, coz jsem odmitl. Ale bylo mi sdeleni, ze nezkuseny fakturant jiz vystavil fakturu a ze z toho budou mit urciti lide ve firme problemy a byl jsem pozadan, jestli by nebylo mozne cast faktury proplatit, i pses neprevzeti stavby. A to je pravda, i kdyby si tu psal kdokoli cokoli a panove ze SI to dobre vedi! Rekl jsem ze podlu, ale az uvidim snahu, ze se neco deje. 3 tydny nic. Chapu, ze jiz pry kmenova firma byla omylem(doslova) odeslana na dalsi stavby, ale proste nahrani firma, ktera mela sravbu dokoncit proste nedelala. Dokonce pracovali i na ukor objednavatele Simply invest, kde betonovy prah pro vjezd na pozemek byl objednan 80cm do zeme, ale dle lidi zhotovujici vrata, kteri okolo delali vykop je mocnost betonoveho prahu stezi 50cm. Nezlobte se na mne, ale za stavbu ruci Simply I., at dokoncival, kdo dokoncival. Je pravda, ze to nebyli primo ze simply invest. At si to kazdy prebere, ale je fakt ostuda nekoho osocovat ze psani vylhanych veci, abych se sam kryl. At si to kazdy prebere sam a at si kazdy sam sahne do sveho svedomi!
Odpovědět
Dobrý den, dovolím si také přispět svojí zkušeností s firmou Simply Invest. V roce 2015 jsme se rozhodli, že s partnerkou postavíme dům na klíč. Hledali jsme firmy v západních Čechách, které se specializují na Bulgalovy, ale víceméně častokrát se stalo, že jsme byli zklamáni na oko pěknými cenami domů, které byly uvedeny po řádném prozkoumání bez DPH a bez základové desky!! Byli jsme dokonce i na jednání s jinou firmou, která svým perfektním vystupováním a jednáním s klienty působí jako důvěryhodná firma. Opak je ale pravdou a díky bohu za to, že jsme smlouvu nepodepsali a včas zjistili "o co jde". V tu dobu se nám dostal do rukou katalog karlovarské firmy Simply Invest.Po pár telefonátech a oťukáváních, jsme se vydali za p. Pincem do Prahy, který nás provedl ukázkovým Bungalovem u Prahy a dokonce jsme měli možnost hovořit s majiteli domu, kteří nám předali své pozitivní zkušenosti s firmou. Cestou domů jsme byli rozhodnuti, že smlouvu se stavební firmou uzavřeme a také jsme v roce 2016 učinili. Následně se koupil pozemek a čekalo se jen až skončí zima a náš sen se stane skutečností. Na konci března se vylila základová deska a koncem června jsme se pomalu stěhovali do nové a naší krásné dřevostavby. Byl to neskutečný frmol a den co den se u nás střídali čety řemeslníků, každá specializovaná na své odvětví. Veškeré pracovní úkony jsme poctivě dokumentovali a diskutovali se stavebním dozorem v Moravských Budějovicích a podle slov dozorčího, nikde nebylo nic ošizeno či špatně zhotoveno. Nyní již dva měsíce bydlíme v našem vysněném domě a jsme nad míru spokojeni. Závěrem bych rád osobně poděkoval p. Vincovi za přátelské jednání, p. Beerovi za skvělý projekt a pomoc při technických problémech, p. Strungovi za vřelé jednání a v neposlední řadě p. Šimandlovi a jeho partě za perfektní poctivou práci v interiéru domu. Děkujeme Šrámkovi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@nikolaa4 Dobrý den, možná máte nějaký problém s lidmi obecně, ale tady se hodnotí firma SI! Neshazujte názory jenom proto, že se vám nelíbí. Prostě máte dobré zkušenosti a máte být ráda, že jste neměla problémy jako já nebo Richard. Ti lidé, co to čtou, chtějí postavit dům, který budou splácet mnoho let. Chtějí si přečíst všechny názory, tedy i negativní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@alishaaaaa Dobrý den, v současné době jsme v komunikaci se Simply Invest ohledně stavby domku na klíč. Bylo by možné se s Vámi spojit a zeptat se na pár věcí? Předem děkuji za odpověď. Katka Nováková
Odpovědět
@luckakucka Dobrý den, mohla bych poprosit o bližší informace Vaší zkušenosti se Simply Invest? Pokud by to bylo možné, zavolala bych Vám. Děkuji, Katka Nováková
Odpovědět
@richard12345 Dobrý den, bylo by možné se s Vámi spojit ohledně Vaší zkušenosti s firmou Simply Invest? Jsme s nimi v jednání ohledně stavby domu a hledám někoho se zkušeností. Předem děkuji za odpověď. Katka Nováková
Odpovědět
@ekonom13 Dobrý den, v současné době jsme s firmou Simply Invest v jednání ohledně stavby domu a ráda bych získala informace od někoho, kdo s nimi již stavěl. Je možné se s Vámi spojit např. telefonicky? Předem děkuji za odpověď. Katka Nováková
Odpovědět
Pokouším se obnovit vlákno na zkušenosti se stavbou od Simply Invest. Prosím o jakékoli nové zkušenosti. Děkuji:-)
Odpovědět
Mně vyhovoval způsob komunikace jako takové a vůbec spolupráce se vším všudy. Bylo skvělé a jinde jsem se s tím nesetkal, že jsem od vás ještě před podpisem smlouvy přesně věděl, kolik mě všechno kompletně bude stát peněz. Díky Petr Novotný Petr Novotný​
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, Shodou životních okolností jsem musel realizovat stavbu již druhého domu během tří let. První dům stavěl Simply. Při výběru stavební firmy při realizaci druhé stavby (indiv. projekt) jsem poptal pár stavebních firem a pravdou je, že pokud se nechá nacenit parametrově vše srovnatelné, tak cena od Simply nevychází ani špatně ani nejlépe. Není to firma nejlevnější, ale z mé zkušenosti je jistota v kvalitě použitých materiálů. Ceny, které se domluví, tak se dodržují. Nevzniká žádná třecí plocha vícenáklady a podobně. Primární rozdíl mezi realizací první a druhé stavby je uchopení logistiky a navazování prací a celkově dohled stavbyvedoucího v mém případě pana Pavlíka. V budoucnu bych se nebál realizovat cokoliv pokud to bude dozorovat pan Pavlík. Mám rád osobní invenci a proklientský přístup a to vše jsem u něj našel. Jak první, tak druhá stavba (obě dle mého nepatří rozsahem prací a náročností mezi nejlevnější a obě na klíč), byly dokončené ve velmi dobré kvalitě. V podstatě se nenašlo nic rušivého, až na pár maličkostí, které se odladily v rámci reklamací, ale při porovnání velikosti investice a reklamací se jednalo opravdu o maličkosti. Možná délka řešení reklamací je trochu unavující, ale na druhou stranu vše, co by nesneslo odklad, Simply řeší okamžitě a staví se k reklamacím čelem. Závěrem bych shrnul, že Simply Invest je pro mě normální slušná firma, která má zkušenosti, vše se dohodne a probere, díky tomu nevznikají žádné třecí plochy a nedorozumění. Za domluvené peníze dostanete dobře odvedenou stavbu a za mě při další stavbě budu pravděpodobně realizovat opět se Simply Invest. Možná má recenze ve vás evokuje agenta společnosti Simply Invest, ale věřte, že jsem jen prostě spokojený s tím, co jsem za své peníze dostal, a to rozhodně nepatřím mezi nenáročné klienty (ostatně v Simply by vám asi řekli své). Každopádně pro případné reference jsem k dispozici. David Dorotík
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Dobrý večer 🙂 chtěli by jsme i my přispět se zkušeností se Simply Invest. Naše zkušenost je jen ta nejlepší. Když jsme hledali stavební společnost na dřevostavby ozvala se nám jako první tato společnost. S panem jednatelem Viktorem Davidem, jsme měli možnost navštívit již zabydlený dům jaký jsme si vybrali i my. Vše se nám líbilo a 1.9.2020 vše začalo pod dohledem stavitele Martina Kule. Vše probíhalo podle plánu a 18.12.2020 byl dům na klíč předán. Na Vánoce jsme již byli ve svém domě. Veškerá spolupráce byla na vysoké úrovni. A tuto stavební firmu můžeme jen doporučit, děkujeme všem co se na naší stavbě podíleli 😉 Školudovi 😉
Odpovědět
😄 😄 😄 Je fakt až úsměvné, jak všechny pozitivní recenze na firmu Simply Invest přidávají uživatelé, kteří se ten den zaregistrovali a následně nejsou aktivní. Zvláštní to náhoda 😉 Sice osobně s firmou nemám žádnou zkušenost, ale když vidím tento způsob honění preferencí, tak bych ani nechtěl 🙂
Odpovědět
Jak se staví dům na klíč se Simply Invest a zda firmu doporučit? Na základě vlastní zkušenosti jednoznačně ano. Po vyjasnění rozsahu stavby včetně potřebných detailů, což je velmi důležité ze strany investora nepodcenit, začal “ koncert” zpracování projektové dokumentace, vyřízení oznámení stavby a samotné realizace stavby. Jednotlivé činnosti do sebe logicky i logisticky zapadali podle dohodnutého harmonogramu. Co se dohodlo platilo a komunikace bezvadně fungovala po celou dobu realizace. Dům je postavený tak, jak bylo dohodnuto a už jej užíváme k plné spokojenosti. Poděkování patří celému týmu, který se mnou spolupracoval a zejména panu jednateli Davidovi a vedoucímu stavby panu Kulemu. Děkuji za tuto zkušenost a bylo mi ctí pánové s vámi spolupracovat!
Odpovědět
Profilova fotka
@doog Dobrý den. Nechápu co je na recenzích úsměvné. Ano, žádám klienty, aby vkládali své recenze i na tento portál, protože se snažíme dělat dobrou práci a pokud jsou klienti spokojeni, jsem rád, když se o své zkušenosti podělí. Po vložení recenze přeci nemusí být na tomto portálu dále aktivní, nebo snad musí ? Pokud máte jakékoliv pochybnosti o pravdivosti těchto recenzí, klidně se na mě můžete obrátit na tel: 774 273 334, nebo na email: david@simplyinvest.cz. Rád vás s klienty spojím. S pozdravem, Viktor David, jednatel společnosti
Odpovědět
@viktor_david Vážený pane Davide, jelikož vy jste se zde zaregistroval až nyní pro tento komentář, tak je to o to úsměvnější, jelikož tu tvrdíte, jak na tyto diskuze odkazujete Vaše spokojené klienty, nicméně sám zde nejste aktivní aby jste případně vysvětlil Váš pohled na negativní zkušenosti opravdu aktivních lidí na tomto fóru. Takže je to pro Vás důležité místo pro PR "na základě skutečných zkušeností" ale není to pro Vás důležité místo vykomunikovat nebo dovysvětlit skutečné negativní zkušenosti s Vaší firmou? A proč tedy tyto recenze nemáte na svém webu, ale máte je zde na MS? Jinak samozřejmě respondenti nemusí být po přidání svého příspěvku nadále na tomto fóru aktivní. Nicméně zaregistrovat se na zaměřené fórum na stavbu, bydlení a rekonstrukce, abych tam napsal jednorázově nějakou zkušenost a dále tam pak nebýt aktivní? I když jsou zde další velmi zajímavé informace? A ve všech případech těchto pozitivních recenzí? Vážně? A ty co nemají pozitivní zkušenosti s Vaší firmou, ty sem asi neposíláte že? 🙂 Teď je mi to úsměvné ještě více 🙂 Rozumějte, netvrdím, že všechna Vaše práce je nekvalitní, nicméně slohy o tom, jak spolupracovat s Vámi je koncert, v lidech to evokuje nadšení, nemají co vytknout a podobně.. je prostě trochu přes čáru. Každý stavitel během stavby narazil minimálně na jednu věc, která neodpovídala smluvenému a vždy je to o tom, jak se k tomu zhotovitel postaví. A právě zde se rozhoduje o tom, jestli je firma dobrá nebo ne, protože to se bez výjímky děje všem stavebním firmám ať už v menším nebo větším rozsahu. Jinak nevidím důvod se s Vámi kontaktovat soukromě, když jsme toto téma otevřeli zde veřejně. Jednak jak jsem psal, tak naštěstí s Vaší firmou osobní zkušenosti nemám a ani neplánuji (byť už třeba na základě uvedeného v mém minulém příspěvku). No a jednak pokud máte možnost a potřebu to vysvětlit nebo obhájit, tak by to jistě zajímalo i Vaše minulé, současné i případné budoucí zákazníky.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?