Vestavěné skříně v Brně, máte tip na dobrého stolaře/truhláře?

Profilova fotka
Prosím o pomoc...hledáme nějakého dobrého, precizního stolaře na zhotovení vestavěné skříně kombinované s věšákem a botníkem, bez šoupacích dveří (tedy klasicky otvírací), doporučíte mi nějakého fakt spolehlivého? Na netu se najít sice dá, dnes to dělá kdekdo, ale podle fotky kvalitu fakt neposoudím. Navíc právě skoro každý prezentuje ty posouvací dveře, které se mi nelíbí. Proto bych uvítala osobní reference a doporučení, nejlépe pokud víte o někom, kdo dělá dobře ty klasicky otvírací, popř. zalamovací dveře. Díky moc;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děckaa, doporučte někoho, prosím:-)
Odpovědět
Profilova fotka
nabytek-harasta.cz. Máme od něj kuchyni a vestavěnou skříň a super. Bude nám dělat i nábytek do nového :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marrei Nooo, díky, hurá:-) A jak je to s cenama...vůbec nemám tucha kolik tak může taková skříň stát...my chceme cca 2,5m x 2,5m...neměla by jsi odhad? To by mi dost pomohlo... Ale i tak díky, mrknu se na odkaz:-)
Odpovědět
@kackaj Můžu doporučit jen z PV, ale dělali zakázku i v Praze, takže Brno by neměl být problém. http://www.kuchyne-jurnicek.cz/ Dělají i vestavěné skříně a kvalitně.
Odpovědět
Profilova fotka
@kackaj zkus Součka z Líšně.. ;-) http://radeksoucek.webnode.cz/ já od něj měla pár skříní do kuchyně, známá skoro celý byt a velká spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme posuvný dveře, skříň je fakt oooobr - šířka tak 3 m a výška do stropu (cca 2,5), a je dost hluboká - 70 cm, uprostřed zrcadlo, včetně vnitřního vybavení byla za cca 35.000,-, ale je to už 5 let dozadu :-) Mám tu jednu nic moc fotku, ta skříň pokračuje ještě kousek vpravo, máme tam menší špajzku: http://www.modrastrecha.cz/blog/marre...
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinka @peroli moc děkuji, na všechny se podívám, hlavně, že mám kladné ohlasy...je těžké vybírat úplně naslepo:-) Díky;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marrei Tak to je fakt obr:-) Díky za info...cena myslím ujde, my z těch 2,5m budeme mít zavírací skříň jen tak cca 1,8m a zbytek by měl asi zůstat na sednutí, věšák a odkládání otevřený. Tak jdu studovat, co jste mi holky poradily:-) Díky, díky, díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kackaj Před pár lety když jsem potřebovala skříně na míru do kuchyně tak jsem nevěděla kam se obrátit a tohodle truhláře mi doporučila bývalá kolegyně (ta co má od něj celý byt) tak jsem na ni dala a když jsem pak potřebovala ještě další dvě malé skříňky tak jsem šla rovnou k němu... žádného jiného truhláře neznám takže tenhle je jediný který ho můžu doporučit osobně.. já s ním byla fakt hrozně spokojená... jak s přístupem tak s prací tak.. no prostě s celým chováním.. :-) jako fakt fajn chlápek :-) a ceny si myslím že taky celkem slušný (i když jak jsem už psala nemám srovnání s jinými) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kackaj mmmch, a proč nechceš posuvný? já je mám třeba v celém bytě (včetně špajzky v kuchyni, loni před vánoci jsem totiž měnila komplet celou kuchyň, protože jsme se o dost rozrostli a bylo potřeba víc místa) a nemůžu si je vynachválit...
Odpovědět
Profilova fotka
@peroli no asi jen proto, že se mi to moc nelíbí...ten dizajn...třeba stříbrné olištování, někdo má třeba dvou až tříbarevné nebo třídekorové provedení a tak...no prostě moc to nežeru, i když donedávna jsem tím byla zcela nadšena. Ale i tak, my bychom ty posuvy neměli moc asi velké a mám teda pocit, že v podstatě bude líp do skříně vidět, pokud si pootvírám dvířka normálně, než když je budu přešoupávat z jedné strany na druhou. Ale jako neříkám, že u nich nakonec neskončíme...nejsem na výběr sama, takže se musíme s manžou nejdřív shodnout a taky je možné, že nás třeba konkrétní profík nadchne nějakým skvělým provedením a půjdem do toho. Prostě nic proti ničemu, jen já bych radši klasické otvíračky:-)
Odpovědět
www.indeco.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pisnu IP
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?