Základová deska Nova 101. Máte tip na firmu z Boleslavi?

Ahoj, chceme stavět Nova 101. Nemáte někdo tip na spolehlivou firmu na základovou desku v okolí Mladé Boleslavi? Zajímala by mě i cenová nabídka. Díky všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kodl08 kde přesně bude stavět ? Na boleslavsku je celkem dost firem, viz uspornedomy.cz, počítej ale s cenou tak okolo 350tis, proto se do toho chceme pustit na jaře sami ;-)
Odpovědět
No my ji sami stavět nemůžeme a na úsporné domy jsme se dívali. Na diskuzích jsme se dočetli o nějaké firmě mil.pat. - prý jsou dobří a levní. Nemá někdo zkušenost? Jejich stránky se mi teď nechtějí načíst :-|
Odpovědět
Pozor, na mladoboleslavsku ( stejně jako na kolínsku ) naletěli dvě rodiny ( je možné, že je jich bohužel víc ) firmě Martin Bohuněk z Kutné Hory ( zprostředkovatelem jsou Develop reality Kolín ). Vyberou obrovské sumy ( v těchto případech celou cenu domu ( kolem 2 mil. :-( a pak skončí jen pokaženou základovou deskou. O jejich činnosti by měla být reportáž na Nově ve zprávách a víc se dá najít na stránkách CERDu, když si dáte Martin Bohuněk ( Kutná Hora). Opravdu velký pozor na ně, zajímá se o ně již kriminální policie v MB. A´T vyberete dobře !
Odpovědět
Profilova fotka
@kodl08 jo tu stránku sem taky objevil, ale zatím sem se nezkoušel kontaktovat, stránky mi fugují.
Odpovědět
tady je odkaz http://www.mil-pat.cz/Kontakty.html
Odpovědět
@ponka Díky už mi také fungují :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kodl08 už si je zkoušel kontaktovat ?
Odpovědět
@petrsv1000 Píšu za manžu :-) - není doma . Ještě jsme žádné poptávky nedávali. Čekáme na dokončení projektu. Jakmile ho budeme mít v ruce tak to rozjedeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kodl08 ok, my už projekt máme, na jaře to vypukne, tak taky hledám, kde bude stavět?
Odpovědět
No my se snad taky brzy dočkáme a potom to začne. Budeme stavět asi 15 kiláků od MB, spadá to pod Dolní Bousov tak doufáme, že to tam bude rychlejší alespoň ohledně stav. povolení nebo ohlášky. Záleží co po nás budou chtít :-) . A vy kde plánujete své hnízdečko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kodl08 tak tam jezdím okolo každý den domů, kousek za Jičín, jinak stavět budem v Mnichově Hradišti. Mě trvala ohláška 1,5 měsíce. Teď už jen čekám na slušnější počasí abychom mohli začít kopat, máme na to do léta , tak snad to nějak stihnem ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?