Zkušenosti s firmou D&K Stavební

Dříve DoKo stavební, aneb jednatel pan Kovařík Ondřej, sídlo Chrudim. Přišli s velmi výhodnou nabídkou stavby domu na klíč, velmi vstřícní, strávili s námi mnoho času nad doplňováním kalkulace, slíbili pomalu modré z nebe. Máte někdo nějakou zkušenost?
Odpovědět
Dobrý den, stavím s touto firmou a ze začátku to vypadalo obdobně, bohužel realita již taková nebyla.....
Odpovědět
Dobrý den My jsme je zavrhli, byli až podezřele ochotní, navíc jsme našli fakta typu, že má na sebe pan majitel exekuci kvůli bývalé firmě atd., firma v likvidaci... Jak tak koukám, tak se mi nezdály oprávněně... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, my jsme bohužel s nimi začali stavět a můžu konstatovat, že je to jedna z nejhorších firem v ČR. Pan jednatel si bere zálohy na materiál, který potom dodá až za několik měsíců a ještě ne kompletní. Následuje spousta dohadů tel. rozhovorů atd. K reklamacím se staví odmítavě a nakonec vám řekne, aby jste si to vyřešili sami. Termíny jsou katastrofální. Vím, že jde všechny tyto věci řešit soudní cestou, ale spíš chci odradit všechny, kdo by měli chuť s touto firmou stavět a přidělávat si starosti na víc.
Odpovědět
Já bohužel s touhle firmou zkušenosti nemám, ale taky jsme si nechali stavět dům na klíč a u nás velká spokojenost...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Jj pan Kovarik je peknej srac dluzi nam za praci nemale penize a jeho nazory na provadeni staveb jsou neskutecne. V lednu 2017 na nej se spousty investoru ale i zamestnancu podavame trestni oznameni,jen chci upozornit eventuelni investory dejte od nej ruce pryc.
Odpovědět
@milons Hmm tak to by me zajimalo jak se jmenujete za posledni rok nemel Kovarik jedineho spokojeneho klienta a delal jsem pro nej dost a vsude byl problem
Odpovědět
Na D&K stavebni je vyhlasena insolvence isir.info/isir/spis/226480/A/DK-stavebni-s.r.o
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@lukasbart Úplnou náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a bohužel mám s panem Kovaříkem osobní zkušenost. Chci se zeptat, jestli se mohu připojit k hromadnému trestnímu oznámení jako podvedená investorka. Ublížil nám a měl by být potrestán a ne se svobodně pohybovat po světě. Dluží nám vekou sumu peněz, zkazil na stavbě co mohl, materiál, který měl zaplacen, nedodal, pak už nestavěl vůbec a škody jím napáchané se velmi podepsaly na naší rodině. Ráda budu šířit tyto hrůzy s ním spojené komukoliv a kdykoliv!
Odpovědět
Dobrý den právě probíhá inslovencni řízení s touto firmou bohužel už asi nikdo sve peníze neuvidíme já jsem pro p. Kovaříka zhotovoval a opravoval střechy a dluží mi nemalé peníze. Lukáš Bartošek 732 785784
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ten člověk má za sebou už dvě zlikvidované firmy. Poslední roky figuruje ve společnosti Toprodo s.r.o. Praktiky stejné jako jsem tu četl. Vybrat zálohy, materiál za dlouhé měsíce a nekompletní, vyfakturovat další atd. Když si začnete stěžovat, přestanou s vámi komunikovat a věřte, že není jejich zájmem stavbu dokončit. To by potom museli nést odpovědnost za ty chyby, které napáchaly.
Odpovědět
@kamilr Dobry den, mate nejake blizsi info jak tenhle clovek figuruje ve firme Toprodo? Mame od nich nabidku, tak by mi ta informace mohla hodne pomoci. Moc dekuji
Odpovědět
@morgaina Ondřej Kovařík pracuje v Toprodo jako obchodní zástupce. Po hořkých zkušenostech bych především neposílal zálohu v řádech stovek tisíc. Doporučuji do smlouvy zakomponovat formuli o podmínkách fakturace, nejdřív dodat položku z kalkulace (např. základová deska), kontrolní den se stavebním dozorem, provést zápis do stavebního deníku a tento zápis by umožnil fakturaci. Nám nikdy ani po opakovaných výzvách nedodali (Zdeněk Dolejš) stavební deník, fakturovali divoce a pak jsme se divili, že jsme přeplatili stovky tisíc za nedodaný materiál a práci.
Odpovědět
Článek se načítá
podgoruv Dobrý den, důrazně varuji. Stavba nedokončená ani po 18 měsících po termínu, kvalita hrozná, pořád se střídají noví a noví dělníci. Pro více informací volejte 608765569 Mohu ukázat i kvalitu domu. Plísně, zatekani atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Rádi se připojíme k případné žalobě. Pan Kovařík se neblaze podepsal na naší rodině. Nikdy nezapomeneme!
Odpovědět
My můžeme tedy pana Kovaříka velmi doporučit. Prodával nám pozemek, zařídil hypotéku, stavební povolení s projektem a to vše maximálně spolehlivě a profesionálně a také až nás překvapila rychlost vyřízení stavebního povolení. Také jsme objednali dřevostavbu a teda absolutně žádný problém. Měla být dokončena v březnu tohoto roku, ale my už dostaly dům do ůžívání 15.2. Nevíme nic o dřívějších aktivitách, na které nás sám předem upozornil, ale my teda musíme říct, že opravdu fungování pana Kovaříka naprosto korektní a profesionální. Podepsali jsme mu i výtečnou referenci, kterou rádi kdykoliv prokážeme.
Odpovědět
@trojan1111 Pan Kovařík má za sebou milionové dluhy, kterých se zatím úspěšně zbavuje tím, že nechává za sebou zlikvidované/dlužící firmy (a to jak na pozici jednatele a nebo obchodního zástupce firmy). Ještě jednou důrazně varujeme před jakýmikoliv aktivitami s panem Kovaříkem a také jeho (bývalými) kolegami, panem Ing. Arch. Tomášem Podhajským a Zdeňkem Dolejšem. Pro více info pište na nekovarikadolejs@gmail.com
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, Našli jsme na sreality projekt na novostavby od firmy Kovis agency. Ředitelem je pan Ondřej Kovařík. Pravděpodobně se tedy jedná o tuto osobu, pouze v jiné firmě?
Odpovědět
@marie_balousova Dobrý den, je to jak píšete - ten stejný pán pouze v nové firmě Kovis Agency. Jednoznačně nedoporučujeme jakoukoliv spolupráci s ním. Jak jsem již psal, pokud máte zájem o více podrobností o škodách které napáchal pan Kovařík, tak napište na email: nekovarikadolejs@gmail.com Ješte upozorňuji, že poškozený jsou jak investoři, tak subdodavatelé.
Odpovědět
Dobrý den, na základě informací zde uvedených, jsme nuseni se vyjádřit k těmto pomluvám a doměnkám, které zde jsou uvedeny. Pan Ondřej Kovařík je v společnosti Kovis Agency zaměstán na pozici ředitele, nicméně zde uvádíte že společnost Kovis Agency realizuje zakázky, kde dochází k podvodům apod. Avšak nenajdete jediného nespokojeného klienta společnosti Kovis Agency, naopak, naši klienti mohou pouze práci naší firmy kladně hodnotit, což naleznete i na našich web stránkách a to stejně tak práci pana Ondřeje Kovaříka. To co se zde uvádí jsou pouze účelně vykonstruované pomluvy na adresu pana Kovaříka a také zde dochází k poškozování dobrého jména společnosti Kovis Agency. Toto vše je také dle trestního zákonu, možné postihnout a naše společnost stejně jako pan Kovařík v tomto již zahájili úkony a to jak s Policii ČR, tak žalobou u příslušného soudu. Velmi jednoduše víme dle IP adres o jaké lidi se jedná a tyto lidé budou totu čiností, kterou zde provozují dle zákonů České republiky stíháni. Bohužel pan Ondřej Kovařík předchozí roky byl zaměstnán ve společnosti Toprodo, kde jako obchodni zástupce sjednával nové zakázky pro tuto společnost, nicméně nikdy neměl vliv na chod firmy, staveb, nebo přístup k financím této společnosti. Jen z této skutečnosti je jasné, že nemůže být spojován, či očernován kýmkoliv s klientů společnosti Toprodo, což se ale děje viz texty výše a takové lži a pomluvy budeme řešit ať jako společnost Kovis Agency, kterou zde spojujete, tak i sám pan Kovařík. Pokud i nadále tyto lidé, budou pokračovat v třestné činnosti, jejich trest bude o to tvrdší a budou muset také krýt finanční ztráty společnosti, kterou očernují a to především proto, že jsou to lži a spojování naší společnosti s firmou se kterou nemáme co dočinění ani cokoliv společného za informace zde vypsané. Společnost Kovis Agency
Odpovědět
@kovisagency Zdravím vás, Kovaříkovi. Uvádíte zde, že se v tomto vlákně očerňuje jméno firmy Kovis Agency. Pročetl jsem dvakrát příspěvky a opravdu jsem nikde nenašel, cituji: "zde uvádíte že společnost Kovis Agency realizuje zakázky, kde dochází k podvodům apod", konec citace. Takže z vašeho příspěvku cítím známky zastrašování diskutujících, kteří sdílí zkušenosti (a věřím, že mají spousty důkazů pro své tvrzení). Je přeci zcela normální, aby kdokoli zjistil totožnost svobodně diskutujícího na webu dle IP nebo jiným způsobem. Především pak firma fungující pouhých pár měsíců, se základním kapitálem 10tis. Nebo, že by to bylo naopak? Hlouček frustrovaných osob si zasedl na chudáčka Kovaříka? Pravděpodobně ano. A jste z toho tak rozrušeni, že postujete příspěvky s pravopisnými chybami. Přeji krásný den a mnoho zdraví všem, kteří dočetli až sem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?