Znáte firmu EnergoHaus - bydlíte v "jejich" domech?

Profilova fotka
Dobrý den, prosim mate někdo zkušenosti s firmou EnergoHaus ? Bydlíte někdo v "jejich" dvoudomý ? Zajímá mě vše co mi můžete sdělit -dobré i zlé. :-) dekuji
Odpovědět
Podobná otázka už tu byla: http://www.modrastrecha.cz/forum/proj...
Odpovědět
Profilova fotka
@viados ano vim ale odpovědi v ni 00nic :-| .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@monynka.s Monynko, kdyby byl Tvůj dotaz ještě aktuální, tak se ozvi, napíšu Ti k tomu vše, stavím s nimi dům..
Odpovědět
Profilova fotka
@tibbii děkuji. My to nakonec vzdaly a to diky jejich finančnímu člověku pro kterého kdyz zjistil ze nemame miliony bylo zatěžko snami už byť jen mluvit :-( ..... přitom jsme si nakonec po určité době půjčili tu jistou částku na jiny dům s "naší " pořádkyní a to bez problémů na první dobrou. Mrzí me to dodnes.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máme od ENERGO Haus postavený dům a jsme celkem spokojeni, 100% vše nebylo, což ani v dnešní době nelze očekávat, termín dokončení byl na konec dubna, ale dům jsme převzali na začátku června, tj asi 30.dnů zpoždění. Dům je kvalitní a i jednání se společností bylo bez problému, tj zkušenost mohu potvrdit, že je dobrá. Během roku co v domě bydlíme, byla jen závada na termostatu vytápění, který byl vyměněn, jinak je vše bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@kmiroslav vždy rozmýšľam, ako ste sa dozvedeli o tejto diskusii, otázka dnes, registrácia dnes, odpoveď pozitívna... 8-) hm...?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?