Aku trampolinu vybrať pre 3decká??

nerád vyrušujem,a asi sa ani ,,nepytam" na správnom fóre,ale poradte mi akú trampolínu kupiť deťom!Je ich jak,, maku",ale recenzie na ne ani za ,,svätého"!Len pár na Heureke,čo som vygooglil.Pozerãm po 366cm-rovej,do 250€cca.Dakujem za radu
Odpovědět
@radusko01 sam zkusenost nemam, ale bratr je ortoped a rika, ze na trampolinu pusti decko jedine samotne. urazu z trampolin uz videl dost... jasne, muze se jim stat cokoliv jinde, ale proc to riziko zvysovat tim, ze je pustim tri skakat najednou v uzavrenem prostoru
Odpovědět
Profilova fotka
Koupit takovou, ke které jdou sehnat náhradní díly. Máme Marimex a tam to jde. Jinak k úrazům - aktuálně mám doma jedno dítě se zlomenou rukou z trampolíny - rovnání v narkóze a hrozily dráty. Takže já už děti budu pouštět fakt jen po jednom.
Odpovědět
...aha,tak prajem skore uzdravenie,a dakujem za radu,...budeme v tomto opatrny
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Marimex s vnitřní sítí, 366 cm, cena cca 5500 Kč. Děti tam chodí bud po jednom, nebo striktně hlídame, aby vždy skákal jen jeden.
Odpovědět
@zmrz_lina ...diky za radu,vcera som ju objednal:marimex premium 366cm,tak som zvedavy,tusim sa to vyraba aj v Čechãch,nie??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?