Finanční rozvaha rekonstrukce panelového bytu 3+1 v Praze

Nemáme čas, ani schopnosti shánět dělníky jednotlivých profesí. Prostě tomu nerozumíme a tak vybíráme firmu, která všechny potřebné práce zastřeší a bude zodpovídat za konečný výsledek. Chceme oslovit firmy jako je Panelreko, Nabastav, Kouba interier.. Máte s nimi někdo zkušenosti? Vše je o penězích. :-( Jak jsou tyto firmy drahé? A jak jsou spolehlivé? Koupelnu s WC máme již hotové. V bytě chceme nechat postavit šatnu 250x160, novou kuchyni do U (7m ) i pod okno s ostrůvkem, ( z toho 2 m skříněk až do stropu), Blum, dvířka - T. acrylic lesk, pracovní deska 4 m technistone, vinyl + vystěrkování podlah do předsíně kuchyně a obýváku, komplet elektroinstalace, do pokojíku a ložnice koberec, nový nábytek kromě kuchyně do obýváku - 6 skříněk, do předsíně - celou obložit vestavěnými skříněmi až do stropu, T. acrylic, do pokojíku (laminát) 4 nové dveře HPL, podhledy do kuchyně a předsíně. Máte představu o tom, kolik by takováto rekonstrukce stála? Děkuji předem za názory, zkušenosti, podněty.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to bude dělat nějaká firma kompletně tak bych se nebála říct třičtvrtě milionu. Já mám za sebou dvě rekonstrukce. Jedna byt 3+1 kompletní. Nevím jak to máte s jádrem, my měli klasické staré, takže včetně vyzdění jádra, nové koupelny, kuchyně, podlahy, elektrika, atd., vlastně i okna ještě tam byla, zařízení, všeho, vestavěné skříně... můj taťka měl stavební firmu, takže všechno dělal on a jeho spolupracovníci, kamarádi, strejda, prostě taková širší rodina a vyšlo to na cca 600 tisíc. Letos jsme dělali rekonstrukci v bytě taky 3+1, ale jenom půlku bytu - zdění jádra, kuchyně, koupelna, nové podlahy, stropy, elektrika, posuvné dvěře, sádrokartony, spotřebiče a tak. a bylo to za 320 tisíc. A to to opět dělala ta stejná parta, všechno kamarádi za dobou přátelskou cenu. Jsme na jihu čech, takže všeobecně tady jsou i tak ceny nižší než v Praze.
Odpovědět
@bohyska Dobrý den, nejlepší bude opravdu oslovit nějaké firmy a následně se rozhodnout pro jednu z nich. Já Vás mohu pozvat jako zástupce firmy PANELREKO k nám, do naší kanceláře na adrese Křejpského 1523. Zavolejte na telefon 602 168 459. Ozve se paní Dusilová, která má na starosti administrativní záležitost a kontakt s veřejností. Pokud budete dělat také kuchyni a vestavěné skříně, chtějte domluvit schůzku s panem Schrotterem, ten dělá stavební práce a také kuchyně. Následně dostanete nabídkový rozpočet a budete se moci rozhodnout. Doporučuji Vám se ozvat co nejdříve, protože termíny se plní aktuálně už na měsíce říjen a listopad roku 2017. S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?