Šicí stroj - máte tip, jaký si koupit?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Nemáte někdo tip, jaký si koupit? Zatím moc šít neumím, tak mi stačí něco vhodného pro začátečníky, abych se neutopila ve funkcích, ale zas aby něco uměl... A žádnou velkou krávu, až mě to přestane bavit, aby se někam vešel ;-)
Odpovědět
1
2
Ahojky náhodou jsem narazila na moc hezký článek od D-testu: https://www.dtest.cz/clanek-1746/jak-... tak třeba tam najdete nějaké zajímavé info. JInak mi zvažujeme koupi šicího stroje, sice z druhé ruky ale profi typ, tak uvidíme jak se osvědčí ( jedná se o stroje z eshopu.anita) Tak doufám že nezklamou a spíše mile překvapí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, rád bych koupil ženě šicí stroj k narozeninám. Ten starý už se rozbil a zkoušet jej opravit asi nemá smysl. Weby jako raj-siti nebo eshop.anita jsem již navšítívil, ale vůbec jsem se v tom nevyznal. Cenovou relaci bych si představoval kolem 5000,-. Díky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam Singer family, proste zakladni a zadna hitparada. Sice ije, ale zacina byt po roce docela hlucny, kdyz je vycisteny, namazany a tak. Urco byl drazsi nez ten v lidlu i kdyz je srovnatelny. Nakonec na nem siju vic, nez jsem cekala, takze urcite se vyplati koupit nejaky slusny, ne uplny zaklad, protoze jak to cloveka chytne, tak pak najedou spousta funkci pochybi ;-) Taky ma jen zakladni stehy. Staci to, ale priste bych sla asi do Brothera nebo Janome ne tak. Casem bych chtela overlock a tento jak doplnek na rovne stehy No ale darovanemu kni na zuby nehled, ze :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Chtěl jsem vás požádat o pomoc. Nikde jsem tu nenašel diskuzi ani zmínku o tom že by měl někdo stroj Lucznik. Vybírám mezi: Lucznik Laura 555 (Amelie) Janome Juno E1015 Který a proč, z těchto. Děkuji za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
@tomino007 Měla jsem Lucznik skoro 20 let na občasné šití a byl bezporuchový, teď mám Janomku, sice profesionální, ale taky v pohodě. Rozdíl mezi těmi, které uvádíš, je asi jenom v počtu šicích programů, Lucznik jich má více, ale pochybuji, že pro příležitostné šití se využijí všechny. Oba stroje mají to základní, akorát jsem nikde nevyčetla jejich rozměr, někdy je větší stroj výhodnější pro manipulování při šití;-) Ale Lucznik má navíc ořez nitě, což je tedy úžasná věc:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Tak to netuším, ale já mám z lídlu z minulýho roku vyšel mám pocit asi na 1200Kč a jsem s ním teda nad míru spokojená... Snad by ti to pomohlo..:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Pro fanoušky šití doporučuji https://jaksit.cz/ 🙂 Mají tam zajímavého jednoduché návody na šití
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?