Bezpečnost doma

Bydlím na kraji města, manžel často cestuje, takže jsem tu sama. Přemýšlíme o Foto Pastu. Máte s tím nějaké zkušenosti, nebo co doporučujete? Nebo koupím si psa :-)
Odpovědět
Ahojte, vidím, že ty se ptáš na trošku jinou otázku, ale já se chci zeptat jaké schodiště považujete za bezpečné? Máme novostavbu a vybíráme si do ní schodiště a nevíme co bude pro naše děti nejlepší, aby nespadli a neporanili se?
Odpovědět
@blanka1956 já jsem pro psa ;-)
Odpovědět
@blanka1956 i já jsem pro psa. Bydlíme ve vsi, kde jsou obydlené čtyři domy, jinak par chalup. Když má přítel noční, jsem tu sama s dvěma malýma klukama. Bohužel jsem na jaře musela nechat utratit dva německé ovčáky a od léta mám nového, prostě jsem se necítila dobře. Když štěká, vím, že se něco děje ;-) A to máme dobré a vysoké ploty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím se psem. Zrovna vlčák je podle mne hodně těžký na výchovu, ale pokud se mu budete věnovat. A druhá odpověď na otázku, já nevím, které přesně může být schodiště bezpečné, asi nějaké to protizkluzové. Ono je spíše lepší, když se zajdete přímo podívat do nějaké firmy a uvidíte zda Vám oni tam poradí. My jsme se byli dívat na schody u empate a tam byli velice zajímavé typy, Ale netuším zda je lepší mít schodiště ze dřeve nebo třeba ty skleněné, které více klouže a které ne :o
Odpovědět
Tento týden budeme dělat zabezpečovačku. Pohyb a tříštivost skla...
Odpovědět
@marinka08 Právěže by mě zajímala i Vaše zkušenost ohledně typů schodišť, zda víte, že třeba skleněné kloužou nebo naopak nekloužou, to stejné u dřevěných? Jaké vůbec máte vy schodiště? Jaké je také těžší uklidit?
Odpovědět
Profilova fotka
@emisek15 já si myslím, že každé schodiště je bezpečné, pokud se používá tak jak má. My máme točité (takové to U) bez podesty a co se týče pádů a úrazů, tak samozřejmě děti (nyní skoro 3 a 6 let) oba tak max. 3 žuchli a pak si už dávali obě sakra majzla, jak po něm rychle chodili. Samozřejmě když byli děti batolata, tak jsme měli zábranu. A především oba ví, že schodiště není hřiště, takže tam defacto nemají se co zdržovat a hrát si chodí v pohodě do pokojíčku v patře. A co se týče materiálu, tak my máme dřevěné a klouže dost, protože je lakem stříkané, takže je hladké. No a jelikož děti chodí doma v bačkůrkách, tak jim to zas tak neklouže. :-)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?