Chytré vypínače

Dobrý den , máte někdo zkušenost s chytrými vypínači? Například takový . Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
no s tímhle přímo nee, ale s chytrým od loxone zkusenosti mam. no on je ve skutecnosti hloupej, jen se mu rekne co ma delat. Co bys potrebovala vedet? Je to spis takovy multifunkcni vypinac, zapinac, menic osvetleni, stahovac zaluzii apod,
Odpovědět
@ozzy77 Líbí se mi možnost zhasnutí i přes aplikaci, případně s kombinací senzoru apod. Jaká je ještě taková praktická vychytávka , ktrou áte ozkoušenou?
Odpovědět
Profilova fotka
@milda1234 tak ono to není o nejake jedne vychytavce, ale o celem komplexnim systemu. Nechteli jsme na zdi 20vypínacu na svetla, takze jeden z duvodu byl, resit podle pritomnosti-casu svetelne sceny. Taky na topeni neni potreba zadny regulator v kazde vytapene mistnosti, a vsechny zaluzie vytahnu jednim klikem nahoru nebo dolu, nebo je nastavim na stineni. Az bude cidlo osvitu, bude je ridit on. Kdyz odchazime z domu tak nemusime vsude litat, jestli jsou zavrena okna, nebo jestli nekdo nekde nenechal svitit. Jednim dlouhym stiskem se vse vypne-nebo nastavi podle pravidla.
Odpovědět
Profilova fotka
@milda1234 těch možností je samozřejme miliarda, kazdej to mame nejak jinak a kazdy mame jiny priority a hlavne i vybaveni domu. Vcetne rekuperaci, audio systemu, ruznych cidel, saun, bazenu, atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?