Bílé dveře a bílá výmalba - ano či ne?

Profilova fotka
Chceme malovat v bytě chodbu. V celém bytě jsou bílé interierové dveře s obložkou. Obývák je vymalován v kombinaci bílá a světle šedá, ložnice bude takto taky, ale o chodbě uvažuji, že by byla celá bílá (je tam totiž přes celou stěnu šedá vestavná skříň). Je tu někdo, kdo má bílou výmalbu a bílé interierové dveře. Bojím se, aby ty dveře v bílé nezanikly.
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 my máme bílé dveře a v celém domě bílé zdi (zatím), to že dveře splývají se nám líbí :-)
Odpovědět
@jeniki89 @catt82 mně se taky naopak líbí, když dveře splývají, a může tak vyniknout něco úplně jiného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 zatím nemáme, ale do budoucna budou dveře bile a výmalba je taky bila..Máme doma.vlastně většinu nábytku atp. Bílého ... jen vstupní dvere Máme jine.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílou chodbu a bílé dveře, resp.takovou strukturu dřeva, která je místy malinkotmavší,ale v celkovém pohledu jsou bílé. A jsme také spokojení... Nebál bych se toho... @jeniki89
Odpovědět
My máme všude a všechno bílé - dveře, zdi, okna futra nábytek. Ale chystám se v každé místnosti něco málo dát do barvy. Ta bílá a stejné podlahy to budou sjednocovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 Budeme mít také bílé dveře a bílou výmalbu .....máme chodbu s 5 dveřmi tak chci aby se jakoby "ztratili" na zed dám asi jen barevné rámečky ....
Odpovědět
taky máme vše bílé :-) viz album u nas
Odpovědět
Ztratit se klidně mohou, pokud do nich nebudete bourat :) A pokud se bojíte zanikání, existuje spousta způsobů, jak je zkrášlit a zvýraznit. Uričtě se toho nebojte :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?