Bílé nebo dekor dřeva? Jsem v koncích.

Pěkný den, jdu si k vám pro radu a protože jsou tu samé krásné a vkusně zařízené interiéry, věřím, že mi pomůžete. :-) Já nevím, jaké dveře do interiéru vybrat. Okna i vstupní dveře zevnitř máme bílé. Mně se bílé dveře líbí, ale i tmavší dřevo. Pokoje budou různě barevné, chodba barva bílá či kapucino. Zádveří chci ladit do ikeáckého stylu, mám vybraný bílý botník hemnes i věšák a bílou vestavěnou skříň a uvažuji nad tmavší podlahou, zdi vymalované. Z druhé strany zádveří bude obývák s kk, který bude v barvě slonové kosti s tm.hnědou prac.deskou, podlaha asi nějaký dub, ještě nevím. Tak nějak mi tam zapadají bílé dveře, ale nevím, zda je to jediná možná varianta. Nerada bych si "uzavírala možnosti", když tomu nerozumím a hodily by se tam třeba i jiné neutrální dveře. Podlahy bohužel ještě vybrané nemám, nevím jestli ji ladit s kuchyňskou linkou a ani tam ještě nemám vybrané, jsem ve fázi návrhu. Jaké by jste volili vy? Moc, moc děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem chtěla taky bílé interierové dveře, podlahu mám dub (světlý, hnědý), ale ve vzorkové prodejně jsem si vybrala dveře tmavě hnědé - dub coffee a jde to k sobě perfektně.
Odpovědět
@bilyandel -tak tady bude asi problém, že nemám vybranou podlahu. :-) No jo, máme dům na klíč a už finišujeme, tak to teď honím. :-)
Odpovědět
já bych volila asi klasiku, bílé dveře s nimi nic nezkazíte, pokud ještě nejsou vybrané podlahy a nebo...černé, ty vypadají elegantně.
Odpovědět
Tak budto bile, nebo bych dala stejne jako podlaha. Mame dubovou podlahu, k tomu dyhovane dubove dvere a je to moc pekne. Znami maji wenge podlahu a wenge dvere a taky moc pekne. Bilou ale urcite nic nezkazis, jen nevim, jak je to s udrzbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Protože mám bílé dveře, tak se kloním k nim;-) Podlahy máme odstín dub, schodiště taky, ani o jiné variantě jsem nepřemýšlela, ale samozřejmě každý má jiný vkus... Na údržbu je to v pohodě. Ale pokud nemáš ještě představu o barvě podlahy, tak bych spíše volila ty bílé, protože pak by se tam mohlo tlouci hodně druhů dřeva a to by asi nevypadalo dobře, okna máme taky bílá... http://www.modrastrecha.cz/blog/jahoo...
Odpovědět
Holky, děkuji. Ještě mi došlo, že mám návrh koupelny a tam asi bílé budou pasovat nejvíc, tak je asi vyberu.
Odpovědět
já jsem teda na tmavě hnědé...bílé na mě působí laciným dojmem....
Odpovědět
Nebo naopak vypadaji luxusne, napr. tady: www.oooox.com
Odpovědět
@lisa8 -já si taky dřív myslela, že dřevěné působí luxusněji, ale už déle si to nemyslím. Zatím budou obyč.luxusní si dovolíme, až děti vyrostou. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?