Dveře do koupelny

Dobrý den, chci se zeptat co si myslíte o dveřích na wc a do koupelny, mám to nechat takto z ložnice nebo z chodby? A dveře na wc samostatně nebo z koupelny jako to je teď?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, z ktorej chodby? Vlavo ci z tej dolnej? Kto bude tu kupelnu a to WC vyuzivat? Komu su urcene? Tym, co budu vyuzivat spalnu, alebo aj inym clenom? Nebudete sa navzajom rusit, ked sa jeden bude chystat a druhy spat? Ak to ma byt len pre tu izbu, volila by som z tej malej chodby prejst do izby, satnika, kupelne i WC, aby, ked pridem po zure, nech nerusim spiaceho manzela prechadzanim medzi sprchou a satnikom.
Odpovědět
@lenkito10 ahoj, z té chodby vlevo. Koupelna je moje a manžela, nikdo jiný ji nebude používat. Pokoje 1.02 a 1.03 jsou šatny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ci dvere na wc z chodby alebo kupelne, to zalezi na vasej intimite. Mozno by WC nemusela byt oddelena miestnost, ale len za prieckou v kupelni. Len izbu by som uzatvorila.
Odpovědět
@carol96 pokud je koupelna a wc jen vaše a ne pro návštěvy, tak si nechte pouze vchod z ložnice. Neoddelovala bych to úplně malými dveřmi. Dala bych tam jen příčku ke koupelně a oddělila to nějakými designově pěknými skleněnými dveřmi/stěnou. Tím se zachová oddělení kvůli pachum, ale nebude to uzavřená tmavá komurka.
Odpovědět
@carol96 ještě dodám, že v tom případě by tam zůstal jen záchod a bidet, umyvadlo bych zrušila
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?