Dveře do šatny, máte zkušenost?

Profilova fotka
Prosím, máte někdo zkušenost s dveřmi do šatny? V bytě budeme mít vedle ložnice šatnu, s tím, že nejdříve jsem si myslela, že ji necháme otevřenou - takže uděláme jen průchod. Ale časem jsem změnila názor a raději bych šatnu zavřela, nejen kvůli prachu, ale taky z estetické stránky. Vymyslela jsem si dveře, které by se podobaly šatním dvířkám - takové ty na kolejničkách - nejlépe kdyby zajížděli do zdi. Zkrátka nějaké lehké, tenké dvířka, která jen oddělí prostor. Snad jsem se vyjádřila srozumitelně. Prosím o zkušenosti, děkuji :)
Odpovědět
kuk foto moj album, dvojkridle dvere, zasunované do steny...
Odpovědět
taky budeme mít šatnu v ložnici, klasické dveře s obloužkou jsem zamítla, působilo by to těžkopádně, šoupačky já moc nemusím (jsem rychlej člověk a mě přijde, že to jezdí pomalu :-D - potřebuju něco šup/šup), tak jsem si vymyslela takové ty lamelové dveře (budou jednokřídlé) a obložku, ještě sehnat někoho, kdo nám je vyrobí :-) P.S: Nevím už, čí je to fotečka, ale moc se mi to líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dandellaii koukni do mého alba(rekonstrukce) a tam něco takového do šatny máme. Z venku to vypadá jako vestavná skříň.
Odpovědět
my také máme dveře do šatny z mléčného bíleho skla, sklo je oboustranné. v reálu to máme udělané tak, že se to skládá ze 4 dílů, 2 jsou pevné u zdi a další 2 jsou posuvný. vypadá to jako jako vestavěná skřín a hlavně jsme jí chtěli uzavřenou kvůli pejskům.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc všem :) @jennifer nemáš foto, prosím? @evercila nějak to v těch albech nemůžu najít, promiň. Nedáš mi sem odkaz přímo na tu fotku, prosím :) @lucijeje Jo, to vypadá dobře. Také bych potřebovala sehnat někoho kdo to udělá :D @jeniki89 My budeme mít vyloženě jen výřez jakoby na dveře. Tak nevím jestli by se to dalo udělat. Nemohla bys mi prosím vyfotit kudy tam chodíte?:) a jak jsou řešený ty kolejničky? A ještě dotaz - kdo vám to dělal? Mimochodem, krásně zrekonstruovanej baráček :)
Odpovědět
@dandellaii ahoj mám akorát fotku jak je to otevřený, nejsem doma a hned tak tam nebudu, jinak bych ti to vyfotila. jinak je to udělaný tak, jak vestavěná skřín, že nahoře jsoi kolejničky a chodí po tom ty dveře.
Odpovědět
@dandellaii http://www.modrastrecha.cz/blog/everc... dvere splývajú so stenou, a v spálni máme len posteľ s nočnými stolíkmi a taký stolček-komodku... za ľavou časťou dverí je šatník a pravou kúpelňa. P.S. podlaha a podlahové lišty budeme časom /dúfam/ meniť za iné...
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer Děkuji moc :) jj tak přesně jsem si to představovala :) Kdo vám to dělal?
Odpovědět
@dandellaii ahoj, dělal nám to stolář a sklo jim dělali v praze, ale na tu firmu pražskou si nevzpomenu. Tento stolář nám kromě kuchyně a koupelny nám dělal všude nábytek : Truhlářství Stanislav Hrdý.
Odpovědět
Profilova fotka
@dandellaii My máme taky jen výřez na dveře. Ty kolejnicejsou před tím, ve kterých jsou vsazené ty díly. Jsou připevněné k podlaze a stropu. Postranní díly jsou pevné a prostřední se zrcadlem slouží jako vchod. Detaily kolejnic vyfotím zítra nebo v pátek, jelikož přes týden tam nejsem. Dělal to truhlář. Ceny od firem, které se specializují jen na skříně byly nehorázné.
Odpovědět
Profilova fotka
@dandellaii Ještě dodám, že v albu je vidět vysekaný otvor při stavbě. Není to právě až do stropu. Je to na výšku normálních dveří, takže ty zrcadlové dveře jezdí před tím.
Odpovědět
Profilova fotka
@dandellaii Detaily vchodu jsem dala do alba. Jana
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jeniki89 @jennifer Mohla bych poprosit o vaše rozměry těch dveří a cca cenu? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@nylo Tak šířka dveří je 180 cm. Výška 240 cm. Cenu dveří nedokážu určit, jelikož to bylo součástí celkové dodávky šatny od truhláře. Celková cena celé šatny včetně dveří byla 17000,- Kč.
Odpovědět
@nylo ahoj rozmery take mame 1,8m na sirku a na vysku 2,5 m. Cenu nevim ale dohledam.
Odpovědět
@nylo ahoj tak cena dveri je 19 200.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer @jeniki89 diky holky!
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme vynechaný otvor z ložnice do šatny a plánujeme posuvné dveře na kolejnici, buď něco podobného jako máme skleněné do koupelny nebo vodicí lištu nahoře i dole. Původně jsem na nich chtěla barevné sklo, ale nakonec bude asi zrcadlo. Přítel už dveře a lišty okukoval tady i v Polsku, prý je koupí a přidělá sám, teď jde jen o to kdy:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?