Dveře Prum - Pera Grey a podlaha Fatra - Dub bělený

Profilova fotka
Zdravím, co říkáte prosím na kombinaci těchto dveří a podlahy? Jsem zoufalá z toho co vybrat, jak to sladit. :-( Dveře chceme určitě od Prum - Pera Grey a podlahu určitě světlejší, ale nevím jak vybrat ten odstín, ať nešlápneme vedle a aby to nestálo majlant. :-( Poradíte prosím, zda se Vám zdá tato kombinace ok viz foto? Případně budu ráda za jinou variantu, radu, ...:-) Připadá mi, že se ani nic jiného k těmto dveřím nehodí, než nějaký studený světlý odstín. Pokud někdo máte ty stejné dveře, budu ráda za foto jak to máte sladěné..:-) Děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Abych rekla pravdu, tak se mi to k sobe moc nelibi, neuvazovala jsi treba nad bilou barvou dveri?
Odpovědět
Taky jsem o téhle barvě uvažovala a nakonec jsme vzali Pera Dark. Je na nich vidět každá tlapka. Jestliže máte v ložnicích větší teplotní rozdíl, vezměte si klimatické. My v ložnicích téměř netopíme a dveře se prohýbají a špatně zavírají. Teď nám to trochu opravili, ale přemýšlíme, že koupíme nové. Do garáže je máme a tam je to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
k těmto dveřím leda podlahu fakt až do bíla a nebo naopak hodně tmavou. obě jsou údržbou docela sebevražda :-N taky bych spíš koukala po jiných dveřích :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nakonec jsme to přehodnotili a nadchla nás kombinace antracitových dveří a šedé podlahy, viz foto. :-) Tím se snad nedá nic pokazit. :-) Líbí se mi tmavé dveře v bílém interiéru, u jiných to obdivuji, ale sama bych si nikdy nedala tmavý dekor dřeva, takže tyto antracitové jsou dobrá alternativa, nebijí se tam dva dekory dřeva. Co myslíte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle už vypadá super :-)
Odpovědět
Mohu se prosím zeptat od koho jsou ty antracitove dveře a jestli jste se nakonec rozhodli pro tyto
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ano rozhodli :-) vyrábí je Zlomek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme stejnou podlahu a Prüm Pera Mokka a nad Grey jsme taky dlouho váhali ☺️.
Odpovědět
A mohla bych poprosit co je to za typ dveri
Odpovědět
Profilova fotka
@luciifer Je to Nero 12s - dekor CPL Antracit :-)
Odpovědět
díky moc dveře vypadají opravdu pěkně dobrá volba a jak jste s nimi spokojeni nemáte fotečku od vás jak vypadají ve skutečnosti? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciifer Ahoj, ještě je nemáme namontované, jsou ve výrobě ještě. :-) Objednali jsme nedávno, ale pak klidně foto přidám. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
juuu tak to budu moc ráda ať se brzy dočkáte ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@luciifer Ahoj, tak jsme se dočkali. Dveře jsou luxusní a jsem z nich nadšená. :-) 80tky máme s prosklením sklo matelux, buď normální s klikou nebo posuvné do pouzdra s mušlí a 70tky a 60tky máme plné bez prosklení. :-) Obývákové vstupní dveře jsme nechali s prosklením - jedno křídlo je fix a druhé posuvné. :-)
Odpovědět
@gegitka666 Dobrý večer. Dveře vypadaji nádherně. Mame přesně jako Vy ty jednokridle vcetne tech drazek v nich ,vchodove dvere. Prosím, na kolik Vas vysly ty dveře včetně zárubně? Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
@sklenaro Ahoj, děkuji. :-) Jedny klasické dveře 80tky vychází kolem 10 tis., ty posuvné jsou o něco dražší asi 14 tis. :-) 133 tis. jsme dali za dveře na celý dům. Ale investice vůbec nelituji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, dveře máte moc krásné, můžu poprosit název firmy a typ dveří? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dveře jsou od firmy Zlomek a typ je NERO 12s - s prosklením a NERO 1 bez prosklení. :-)
Odpovědět
Dobrý den, prosím, kdo máte tyto dveře NERO antracit od Zlomka, jste s nimi stále spokojeni, jsou kvalitní? Není na nich vidět každá packa, jsou dostatečně odolné proti škrábancům apod.? Povrch je hladký nebo pískový? Děkuji za názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
@catkin Dobrý den, my máme tyto dveře, viz foto výše. :-) Jsme spokojení, jsou krásné, moderní, každý je chválí, je to něco co nikdo v našem okolí nemá, :-) Povrch není hladký, spíš taková krupice. :-) Odolné jsou, povrch se jen tak nepoškodí, pokud to nebude nějaký hluboký škrábanec. Co se ale týče údržby, tak ta je náročnější, otisky prstů na nich vidět jdou. :-( Spíš to chce vychytat nějaký dobrý prostředek na tento povrch dveří, čím se snadno vyleští. Zatím jsem je leštila jednou prontem hned po nastěhování a po kolaudačce a 20 lidech v baráku můžu začít znova :-D
Odpovědět
@gegitka666 prosim podlaha je fatra dub beleny? tuhle presne asi musim mit :-D dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@neonkarybka Ahoj, ne ne, je to Dub Verona od Floor Forever :-) Podlaha je super. V obchodě se zdála hrozně světlá, ale dost to klame a jakmile jsme ji položili, tak je tak akorát, ani moc bílá ani moc tmavá. :-) Navíc je to krásný kontrast s těmi tmavými dveřmi. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@gegitka666: už nám nadešel čas na objednávku dveří.. jak jste, prosím, spokojena s těmito dveřmi po čase? Volila byste znovu? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@catkin Zdravím, ano určitě bych je volila znovu, vůbec nelitujeme. :-) Interiér působí na každého opravdu moderním dojmem, stále nám je všichni chválí. :-) Navíc ty černé lesklé pásky u toho modelu NERO 12s je dělá takové elegantní a šmrncovní. Zkrátka jsem spokojena. :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?