Dveře Sepos, máte někdo zkušenost?

Profilova fotka
Tady nabízené dveře Sepos, máte někdo, zkušenosti? Kvalita, provedení, funkčnost...Vybrala jsem si,ale zajímala by mne zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje tchýně má rok starou zkušenost s jejich dveřmi. No a ....po několika přeměřování a přeobjednávkách mají nakonec funkční dveře, bez vad. Ale to jednání s firmou, bylo na dlouho a o nervy. Sice přijeli, zaměřili, pak ale dodali jiné dveře (jiný typ), pak zase přijeli přeměřit, přeobjednali a zase dodali jiný rozměr,....Prostě na dlouho.
Odpovědět
Tak asi teda záleží, z kterého Seposu dveře jsou. My máme dveře taky od Seposu v Táboře a byli jsme spokojení. Zaměřili, udělali cenovou nabídku, dveře i obložky dodali v pořádku. A musim uznat, že se nám dveře moc líbí a jsou plně funkční. Nevykazují sebemenší problém. A to máme kromě klasických otvíravých i několik šoupacích do pouzdra i těch, co se lámou uprostřed a šoupnou se ke straně. Za nás spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Se Seposem z Prahy mám dobrou zkušenost. V roce 2013 mi dodávali dvoje dveře. Montáž proběhla kvalitně a bez keců montážníka. Ale je fakt, že jsem dost dobře věděl, co chci a jak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?