Dveře z chodby do kuchyně a obývacího pokoje - ano či ne?

Hezké odpoledne všem, jdu si k vám na rady :-) Jsme ve fázi před omítkama a pořád se nemůžeme rozhodnout zda z chodby dát šoupací dveře do kuchyňoobýváku... Zatím je tam jen otvor 120 cm široký... Právě se musíme rozhodnout, že by se to přizdilo na ty šoupačky (musel by se dát ještě i jeden překlad a na jedné straně cca o 20 cm zúžit, aby jsme tam mohli dát 90 cm šoupačky... Zádveří máme uzavřené, je to dům s podkrovím, tudíž i schodiště k pokojům nahoře... Vytápění podlahovka + radiátory... Jak to prosím máte vy nebo jak byste to dali? Nějaké rady, poznatky? Sem s nima 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme na posuvky nachystané, ale my máme zádveří fakt jen vstup. schody do patra máme z obýváku. asi ty dveře moc často používat nebudeme, ale nedovedu si představit, že by tam vůbec nebyly :-N
Odpovědět
@petramana Pokud na to máte rozpočet, tak oddělit. Nebude vám unikat teplo přes schodiště do patra, ale taky pachy z vaření. Otevřený prostor je krásně vzdušný, kvalitní a hezké schody jsou ozdobou interiéru, ale na každodenní bydlení mám radši oddělené místnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@petramana Myslím že by se vám mohly hodit, i kdyby měly být teď pořád jen otevřené, tak do budoucna by se hodily, myslím že budou situace kdy bude třeba prostor oddělit, takže za mě bych je tam dal.
Odpovědět
taky bych byl pro posuvné dveře, ale když už je díra 120, tak asi i ty dveře 120, třeba dvoukřidlé
Odpovědět
@chrobakv to už by nešlo, z druhé strany už není místo... musí být šoupačky jen na jednu stranu... a pouzdro bohužel taky nejde :-(
Odpovědět
Ano. :-)
Odpovědět
Děkuji všem za názory - potvrdili jste mi to :-) jen se chci ještě zeptat - nevíte jak nechat tu díru pro dveře širokou, aby tam vlezly 90´dveře - tzn. 90 + kolik cm na obložky z každé strany?
Odpovědět
@petramana může být 100 široká, 205 vysoká, míň né
Odpovědět
@chrobakv díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?