Dveřní pouzdra

Dobrý den, máte zkušenost s jinými dveřními pouzdry než JAP a Eclisse? Díky za tip.
Odpovědět
@tinka345 Máme Erkado, zabudovávalo se to prý stejně jako JAP. Nicméně dveře nám budou montovat až za 14 dní, tak nemám celkové dojmy. Ale montážnící to prý znají a nemají s tím problém. Cena byla poloviční oproti JAP a ještě to bylo i s tichým posuvem. Ale je možné že někteří dodavatelé dveří do nich nemontují, je si to lepší zjistit.
Odpovědět
Erkado je nejen znatelně levnější, ale má i v ceně tichý doraz, za který chtějí v JAPu prachy navíc. Jinak je to to samé.
Odpovědět
Díky, zkusím poptat.
Odpovědět
@tinka345 z jejich e-shopu přijdou do týdne a cena nikde asi není lepší
Odpovědět
@petros4 tak jsem je poptala, cena opravdu výrazně nižší...není to na úkor kvality, jak hodnotíš po čase užívání?
Odpovědět
A brali jste vsechny dvere od erkada, nebo jenom ty pouzdrove? @petros4 @petr13
Odpovědět
@islandia Já bral od erkada jen pouzdra, dveře mám všechny od DRE. Ale jak jsem psal, je lepší se poptav výrobce dveří jestli montuje dveře do pouzdra ERKADO. Ale většinou by měli, je to fakt skoro to samé co JAP.
Odpovědět
@tinka345 mám od nich v baráku jen pouzdra. Ve starém bytě jsem měl JAP pouzdro a to bylo úplně v pohodě, i když bylo z doby, kdy s tím JAP začínal. Erkado pouzdra jsou rozdílné jen v drobnostech. V baráku je mám zatím jen zazděné bez dveří. Super je ten tichý doraz v ceně.
Odpovědět
@islandia mám jen pozdra, dveře možná vezmu od Hörmanna. Nemá tu někdo jejich vnitřní dveře? Jak je spokojen?
Odpovědět
Děkuji za odkaz na Ercado, právě jsem chtěla JAP pouzdra objednat, tak čekám zda do pouzder Ercado jdou dveře od Prum.
Odpovědět
@jajinka121 ještě je možnost pouzdra scrigno. To je taky levnější než JAP a mají velmi, opravdu velmi zajímavé možnosti jak dveře dát do pouzdra.
Odpovědět
@petros4 Podle mě Scrigno je výrobce těch pouzder pro Erkado, protože SCRIGNO bylo napsaný na těch pouzdrech, když jsme to montovali :)
Odpovědět
Článek se načítá
@petr13 to asi máte pravdu, minimálně některé komponenty k pouzdrům, co jsem dával mají na pytlíčkách s příslušenstvím značku scrigno. Jak to bylo s celým pouzdrem si nepamatuji. Ale je zajímavé, že v e-shopu erkada, mají pouzdra jak erkado, tak scrigno a každé za jinou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Erkado a zatím 👍
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?