Interiérové dveře 210cm, kde sehnat a na kolik cca vyjdou?

Prosím o radu. Potřebujeme interiérové dveře 210cm. Poradíte mi firmu za rozumnou cenu a kvalitu? Na kolik Vás takové dveře vyšly i se zárubněmi a klikami? Dekuji!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
to záleží na tom, odkud jste. v teplicích je firma komondoor, dělají vše na míru. cena dveří s obložkami je cca 10 000,- Kč
Odpovědět
@2masoni Tak cenu bych si dokazala predstavit i lepší. :) Ale jsme u Kladna, tak to neni zas tak daleko. Zkusím jim napsat a uvidim. Dekuji za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
Take jsem si delal stavebni otvory vetsi, protoze ve 2 metrech bych se mlatil do cela :D Planuju zajet do Polska, protoze tam maji normu 2050mm. 10 000,- za dvere, to neni uplne nejlevnejsi varianta :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sapeli mela loni akci dvere 210 cm za cenu klasickych. Mozna letos zopakuji. Dvere jsme objednavali pred rokem touto dobou.
Odpovědět
Máme 210 cm, nechtěl jsem se mlátit hlavou do zárubní :-D U primadoors byl příplatek okolo 20% za atyp :-( Jinak pro masivní dveře můžu doporučit truhlářství svagr.cz, které je z obce mezi Příbramí a Sedlčany.
Odpovědět
@viados @wwwdancer No právě!:)...Mě to tedy nehrozí, ale muž je na tom asi podobně. :) A kdyz jsem, pod tlakem z cen a malého výběru navrhla, ze je snad snížíme a bude klid, tak se skoro urazil! :)
Odpovědět
@wwwdancer To Polsko možná take prohlednu. Jestli tam pojedete brzy, dejte vedet, co jste vybrali! Jsem zvedava! :)
Odpovědět
@sopta78 Dekuji za info, ale uz jsem na ne koukala a ty ceny i tak nejsou moc příznivé. Ale možná je zkusím oslovit přímo, a budu mile překvapena :)
Odpovědět
@viados Tak ten masiv, kvůli ceně, momentálně nepřipadá v úvahu :( Ale dekuji za tip!
Odpovědět
Také jsme udělali dveře 215cm. Brali jsme přes truhláře Carman doors. Cena kolem 7tis za 80ky dveře. Jinak většina výrobců dveří dělá i atypi většinou za příplatek 10-20%. Někdy se dá i narazit na akci jak bylo už psáno výše.
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Jedu tam pozitri, ale spis jen na cumendu a pouze do dvou marketu
Odpovědět
@demolitionman Dekuji za tip, ale zatim jsme narazili jen na akce-neakce:) Tedy v neakci jsou jinde za stejnou cenu. :) Tak treba jeste na neco narazime. Oslovim i Carmen a uvidime.
Odpovědět
Článek se načítá
@wwwdancer Tak to uz se tesim, protoze tam urcite narazite na neco uzasneho a pak sem napisete, ze je to bezkonkurencni a stojí za to tam zajet! :-D Tak drzim palce, at vyberete! :)
Odpovědět
Profilova fotka
My bereme Sapeli, uprimne, Prum nas dost zklamaly... Byli jsme omezeni i tim, ze malo kdo udela posuvne dvere do pouzdra siroke 120cm. Takze po roce a pul vybirani jsme se rozhodli.
Odpovědět
@qeszi A na Prum se vam peosim nelibilo co? A jak jsou na tom cenove, kdyz porovnate Sapeli a Prum? Zavidim, ze uz jste vybrali! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Chceme dveře v laku a na dvou prodejnách Prum jsme se na ně dívali a ty hrany, hlavně u obložek byly strašně čmouhaté, ta barva byla jakoby nerovnoměrně, bylo na první pohled vidět, že někde je jí víc a někde míň. Paní říkala, že to jinak nejde, že je to tak běžné. Tak jsme vzali Sapeli. Jinak nám Prum vycházeli o cca 15 tis. víc.
Odpovědět
@qeszi Hmm, tak to se jim moc nepovedlo. Ale od Paní to byl dobry pokus, ze to jinak nejde a ne, ze to jinak neumi :-) Diky za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova neco malo z Polska
Odpovědět
@wwwdancer Oooo, tak to je krasa! :) Diky za foto! A jak jsi byl spokojeny s kvalitou? A delaji i 210? A kde to vlastne je? A vybral jsi si tam? Promin, jsem zvedava! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Abych se priznal, moc jsem dvere neokouknul :-D Jel jsem tam na cumendu s tim, ze vezmeme pozdeji dodavku a zajedem pro vic veci naraz. Byl jsem mile prekvapen cenami. Vyprodejova dlazba 115kc/m2, 140kc/m2...vetsina dlazby do 240kc/m2 a hezka. Geberity o 1000 levnejsi, treba sadra tady pytel za 270, tam 60 :) Ale treba vtokove nerez kanalky do sprchy stejne drahe, jako tady.
Odpovědět
@wwwdancer Tak to vypadá zajímavě. Ale ty neokouknute dveře mě trochu mrzí! :-D A ceny té dlažby jsou fajn, jeste jen, jestli bude dobrá i kvalita. A prozradis, kde jsi se byl podívat?
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Jeleni hora
Odpovědět
@wwwdancer Dekuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@wwwdancer Ahoj! Moc ti děkuji za podporu při výběru dveří! Moc nám to pomohlo a odvážili jsme se to tedy vyřešit s Polskem. No a večera to dorazilo! :-) Dvoje posuvné dveře, jedny plne, pet prosklenych, jedny velke oblozky navic (mezi zadverim a chodbou budou jen oblozky). Cena 63tis. Vypadaji moc pekne. Jeste je namontovat! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Jsem rad, ze jsem pomohl :-) Trochu mi to pripomelo pani na kase v Leroyi, kterou pri kazde navsteve naucim neco cesky, aby pak lepe porozumeli cesi, kteri se tam mihnou :-) (sam se ucim Polsky jiz 18let). Chystam se tam jeste na predokenni rolety a klimatizaci, pokud tedy bude vyhodnejsi, nez tady.
Odpovědět
@wwwdancer Jo tak to je správný a vytrvalý přístup! :-) Tak alespon tam, diky tobe, muzeme nakupovat i my, co umime polsky max dve slova. :-) My tam asi tez casem jeste neco poridime. Moc jsem k polskym výrobkům nemela důvěru, ale byla jsem prekvapena co vse, co se tyka dveří a nábytku, je z polska a ani jsem to nevedela. :-)
Odpovědět
@wwwdancer Prosím můžeš mi sdělit jestli jsi už něco s klimatizací a roletami řešil a popřípadě kde. Tyto dvě položky máme teď právě na seznamu. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@jejeku jeste ne. Chystam se na to nejspis na jare. Ted tam jezdime 2x do mesice, ale jak je brzo tma, tak nic nestihame. Kazdopadne pak dam vedet, pokud mi nezrusi stary vzhled MS, tak tu zustanu :-)
Odpovědět
@wwwdancer Díky.
Odpovědět
Sériově se vyrábějí dveře vysoké 197 i 210 cm, mely by byt za stejnou cenu. Akorat ze supermarkty ty 210 moc nevedou, treba v Hornbachu zatim maji jen vchodove 210: https://www.hornbach.cz/shop/Vchodove... za necele 4000 Kc.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?