Interiérové dveře CPL do 5 tisíc - za veškeré dodání a montáž včetně zárubní

aneb jsem fakt až tak moc naivní? ahoj, abych to trošku rozvedla - budeme mít 14 dveří, takže to už do peněz trošku leze... chtěli bychom CPL, dekor ořech, většinou alespoň částečně prosklené, čtvery dveře plné. původní můj propočet byl kolem 50 tis. Kč., tzn. 3,6 tis.za vše. pomalu jsem začínala zjišťovat, že 50 tis. je nereálných a budeme rádi, když to bude kolem 60-65 tis. - do 70 tis. Kč... jak pořád o tom přemýšlím (a nechám si dělat víc a víc nabídek), zjišťuju, že se možná ani do těch 70 tis. Kč. nevejdeme :( a budeme si muset ještě připlatit.... jakou máte zkušenost Vy? zajímaly by mě Vaše postřehy.... díky moc, L
Odpovědět
Taky jsem měla takovou nereálnou představu, jak pořídím dveře kolem tří tisíc. Už jsem se z toho probudila :-D Nechci, aby to znělo jako reklama, ale shrnu mé poznatky. Dveře jsme sháněly taktéž ořech, cpl a vnitřek děrovanou dřevotřisku, né voštinu. Design jsme dali obyčejný hladky plný a dveře se sklem to samé a jen sklo na boku. U Solodooru nás to vyšlo...plné 5300 Kč, se sklem cca. 6tis. Kč. Cena je včetně kování i montáže. Kupovali jsme to v akci, kterou ted prodloužili do konce září. U Vekry to vychází o cca. 400 Kč víc na dveře, záleží jak je stáhneš s cenou dolu. Oslovili jsme i sapeli a další výrobce, ty byli ale dražší výrazněji, pokud dodrželi parametry co jsme chtěli.
Odpovědět
@nase.lenicka dveře+zárubně+klika cca 3500-4500 Kč jsem schopen dodat bez montáže.
Odpovědět
@jasminka: právě... děkuju za postřehy... taky jsem si doufala, že to bude v jiné cenové hranici... Solodoor jsme zkoušeli, ale vychází to přes těch 6tis. na jedny dveře a u Vekry - šílenost (tak o 40% dražší.... :((( ). @taticek1980: to by bylo super! můžu poprosit o zaslání nějakých fotografií, abychom si měli z čeho vybrat? :)
Odpovědět
A dívali jste se na dveře Vltavín door? Nevím, zda je vnitřek voština nebo ne, určitě to nebude super extra třída, ale jinak řada Basic nebo Besta v CPL se zárubněmi a klikou by do těch 4.tis. vejít mohly-měly. Já na dveřích budu chtít ušetřit, potřebujeme jiné věci, které se hned tak nemění. Je snažší vyměnit dveře než umyvadlo, takže na nich, teď trochu budu šetřit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@nase.lenicka dobrý den, mohu se ted zpětně zeptat, jak jste otázku dveří vyřešili? také máme 14 dveří a cenové nabídky co máme se pohybují na 100tis :(
Odpovědět
Mame Masonite a 10 dveri (4 se sklem, 5 plnych a 1 protipozarni) nas vyslo na 53 tis bez klik. Ty jsem objednala z netu za cca 4 tis. Ostatni nabidky take kolem 80-100 tis. Silenost. S dvermi jsme spokojeni, kvalita dobra.
Odpovědět
@lentilkah ..můžu se zeptat, jestli v ceně jsou i zárubně?
Odpovědět
@22eva já můžu dvěře Masonite jenom doporučit. Za víc než 4 roky používání jsou jako nové.Neměnila bych ani náhodou. Jestli si pamatuji dobře cenu, tak cena byla cca za 7 kusů dveří včetně montáže, zárubní a klik (máme značkové) cca 60 tis (objednávala jsme je přes truhláře, který je pak i instaloval, 2 ks dvěří byly v příplatkovém designu), kliky byly rozhodně dražší, než 4 tisíce, ale na nich se dle mého nevyplatí šetřit.
Odpovědět
@taticek1980 Mohla bych poprosit také o nějaké bližší info? Děkuji!
Odpovědět
@22eva Ano, cena je včetně obložek. Jen tam tedy není montáž, tu nám dělal kamarád.
Odpovědět
@blondynka400 Kliky máme tyhle http://www.kliky-schranky.cz/nerezove... Na tyhle stránky jsou tady na MS dobré recenze a kliky jsou fakt kvalitní.
Odpovědět
To já jsem s cenou vyšší už počítal, tak nás to nevyvedlo z míry, ale i tak překročíme o 5 tis předpokládanou cenu. 7x dveře CPL, plná DTD, u dvou zajížděcí prahy, bezfalcové, + 2x posuvné do pouzdra 90 000,- U nás rozhoduje akustická pohoda! Bohužel se ukazuje i taková pálka. Voštínové se samozřejmě dají koupit za polovic.
Odpovědět
Článek se načítá
@rebut a od jaké firmy máte dveře?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo na interiérových dveřích kuličky místo kliky, mě se to líbí, ale slyšela jsem, že se kazí. Tak bych chtěla vědět vaše postřehy, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rebut také prosím do ip od koho máte dveře, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@rebut taky prosím o název firmy, od které máte dveře (dívala jsem se, že jste taky z Ostravy :))
Odpovědět
Zdravím, my máme dveře i podlahu od firmy Plancher (Praha), a dveře jsme vychytali v akci dřevěné zárubně + dveře + kování + klika za 3999,- jedny, značka Invado. Máme plné i prosklené, 70tky a 80tky. Koukám, akce ještě platí, máme přesně tyto: http://www.plancher.cz/produkty/detai... Dveře i podlaha super, jednání firmy taky :), můžeme doporučit, z celé rekonstrukce bytu jediná firma/řemeslníci, kteří nás nenaštvali :D.
Odpovědět
Taky umím dveře DRE, 3D folie, cena D+Z cena od 2790,- /ks
Odpovědět
Profilova fotka
@kubis631 prosím o nabídku do IP
Odpovědět
@michaelaemail nevím jakou nabídku. Buďte konkrétní. Typ, množství, místo dodaní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Poradíte mi, kde poptávat bílé dveře CPL, DTD, s šedými zárubněmi, bezfalcové, 8ks + 1ks posuvné do stavebního pouzdra? Rádi bychom část prosklenou, ale nějak jsme zatím nenašli prosklení, které by se nám líbilo :-N:-( Chceme hladké deskové dveře a ne ty tabulové s mnoha rámečky. Zatím to nehoří, dveře budeme řešit možná až příští rok, ale ráda bych se začala pomalu orientovat, vyhlížet případně akce...Díky za tipy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?