Interiérové dveře Garant - kde je vidět na živo?

Ahoj všichni, mám prosbu, nevíte někdo, kde by byly fyzicky k vidění interiérové dveře Garant? Jsou to dveře německé a tady v ČR nejsou moc rozšířené, ale po doporučení od našeho truhláře, je určitě budeme přes něj objednávat. Mám k dispozici jen fyzické vzorníčky, ale kdyby byla někde v ČR prodejna či studio s těmito dveřmi, ráda bych je viděla na živo. Díky za tipy!
Odpovědět
Tak diskusi už ruším, vyřešíme to tak, že se zajedeme na ně podívat rovnou do Německa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca215 Nikde k vidění tady tedy nejsou? A kde v Německu by se dali vidět prosím?
Odpovědět
No mluvila jsem přímo s obchoďákem od výhradního dovozce a ten říkal, že neví, kde by se tady v ČR daly běžně vidět. Oni sami mají jen vzorky. Každopádně v německém městě Cham (nedaleko českých hranic u Klatov) je přímo velký Showroom a tam se vydáme. Adresa je: Gebhardt Holz-Zentrum Chamm, Thierlsteiner Straße 9m, 93413, Cham-Altenmarkt. Jinak firma, která je výhradním distributorem pro ČR je: Cooperate service CZ s.r.o., Česká Kubice 141, 345 32, Česká Kubice. Navíc se tam právě na místě sejdeme s českým obchoďákem, který nás tam provede a vše vysvětlí. Tak uvidíme, ale doufám, že konečně už vybereme. ;-)
Odpovědět
Máte prosím předběžnou kalkulaci za dveře i se zárubní?jestli by se nám vyplatilo jet na ně kouknout.děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, večer Vám napíši do SZ přesné ceny, které jsem na ně dostala + pošlu fotky z osazení. Samozřejmě náš truhlář je velmi dobrý známý majitele z této firmy, takže nevím, zdali nedostal lepší ceny, ale to byste viděli. Jinak musím říct, že jsou dveře opravdu krásné, krásné zaoblené hrany, které jen tak výrobci nemají, opravdu jsme spokojeni. Večer se ozvu. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?