Interiérové dveře. Jakou barvu zvolit?

Profilova fotka
Dobrý den. jelikož si máme vybrat dveře do nového baráku a nevím si rady jakou barvu zvolit chci se zeptat vás střecháči. co myslíte? podlaha buáde vinyl tmavý ořech (foto) Design bez drážky. Zdi všude bílé. Jakou barvu by ste volili? Bylo mi řečeno, že by to měl být kontrast. děkuji za radu :)
Odpovědět
Pokud ráda uklízíš tak ta podlaha je výborná volba :-D. Ideální jsou bílé dveře. Anebo stejnou barvu jako podlahy, když jsou stěny všude bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nějak mně nevadí úklid...Taky přemýšlím nad bílou barvou dveří jen se bojím údržby...ale děkuji za radu :)¨
Odpovědět
@marry6 V novém volím bílé hladké, podlahu mám dubovou, v předešlém bytě jsem měl také bílé pór a problém s údržbou nebyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel musím souhlasit s taticek1980, ta podlaha bude na úklid hrůza :-( Zvlášť pokud máte zvířata, nebo děti.... Ale k tvé otázce, zvolila bych taky kontrast, a pokud nechceš bílé, zkusila bych nějakou tlumenou hnědou, moc se mi líbí odstín od výrobce dveří Prüm - Pera Grey.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za odpovědě.Beru na vědomí že bude úklid horší...Zvířata nemáme ani nechcem. děti v budoucnu. Mám ráda tmavé barvy a kdybych mohla změním podlahu ale materiál už je objednaný u firmy a zaplaceny.hold budu stále vytírat :D Spíš se mi jedná o dveře než o podlahy to je u mne vetší problém :( nevím se rozhodnout...
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 Takže s údržbou žádný problém jako že jsem četla fleky a otisky a pod.?
Odpovědět
@marry6 sla bych do bilych dveri,je to nadcasove,bude se ti pak lepe kombinovat podlaha - okna - dvere - nabytek ;-)
Odpovědět
@marry6 nevím fleky ani otisky jsem nikdy neměl a i kdyby tak to umyju.
Odpovědět
@marrei světlejší tóny hnědé bych volil jen v případě, že korespondují s nejsvětlejšími tóny v dekoru podlahy. Pakliže by se jednalo o jiný podtón hnědé vypadalo by to pravděpodobně blbě.
Odpovědět
Také bych volila stejný odstín hnědé
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?