Interiérové dveře z Polska - recenze

Ahojte, máte někdo zkušenost s nákupem dveří v Polsku? dívala jsem se, že tam mají jiné rozměry, než u nás. líbí se mi dveře od společnosti Porta Doors, nevíte, jestli přizpůsobují rozměry? Dveře jsou vyšší než jaké potřebuji... Děkuji za jakýkoliv názor či zkušenost:)
Odpovědět
Profilova fotka
Také by mě zajímalo...já zas koukala na Dre dveře,prodávají se v Čechách,ale nevím,jestli i v Polsku...?
Odpovědět
Dobrý večer, máme dveře od Porta Doors, jsme naprosto spokojeni. Všechny návštěvy je obdivují. Nezaznamenala jsem, že by byl rozměr nějaký jiný... Vybrali jsme si, přijela firma - zaměřila a do 8 týdnů jsme měli dveře doma. Klasika :-)
Odpovědět
Dobry večer ,často je montují a není v tom problém,maji mezi obložkou a dveřmi větší vůli i na štelovaní než česky výrobce korko, carmen, solodor
Odpovědět
My máme Porta Doors. Jsme velmi spokojení. I firma od které ji máme tak když je dojeli montovat tak říkali že je to dost dobrá kvalita.
Odpovědět
@malinna my máme Dre. Objednávali jsme od Macka a vyšlo to levněji než z e-shopů a to i vč.zaměření a montáže. Spokojenost veliká, vypadají parádně, foto mám ve fotoblogu. Dveře máme 2 roky a teď objednáváme stejné i do podkroví. Dveře přišli zaměřit a pokud to objednáváte přes českou firmu, je to dle českých norem.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka Dobrý den, a na kolik Vás prosím jedny dveře vč. obložek (bez kliky a montáže) vyšli? Taky teď řešíme dveře, ,chtěli jsme Sapeli, ale nelíbí se mi od nich ty dekory :-| .... Děkuji za info :-)
Odpovědět
Doporučuji dveře VERTE od Porty. Jsou cca o 20% levnější, podobná kvalita a mají hezké dekory. Umím za dobrý peníz :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
rozměry vám udělají přímo na míru. Kvalita je dobrá. Jsou to dobré dveře za dobrou cenu:)
Odpovědět
@maagda Zdravím, chtěla bych se zeptat na dveře od Porta Doors. Taky o nich uvažujeme, ale máme strach, že ta folie se bude časem oloupávat. Dveře, které jsme si vybrali, v CPL laminátu nejsou. Tak nevíme,jestli CPL nebo folie?A můžu se zeptat, co máte Vy?Děkuji
Odpovědět
@leukocyt Jaj to se Vám podívám ale asi CPL ale vážně si nejsem jistá. Zjistím jak přijdu z práce :-)
Odpovědět
@maagda Ještě jsou polské Erkada,které nám byly také nabídnuty, ale o těch tady není zmínka. Tyhle právě CPLpovrch mají
Odpovědět
Článek se načítá
@leukocyt nějak jsem nestihla se doma mrknout tak snad dnes. Líbilo se mi na Porta to že jsou lisované tak mají strukturu masivu. Jsou i těžké ne žádný papundekl.
Odpovědět
Profilova fotka
@leukocyt urcite laminat, folie se prej olupuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?