Jak máte kombinované interiérové dveře? Prosklené vs. plné?

prosím o inspiraci, vybírám dveře, třeba do koupelny a na WC budou plné dveře, bez skla :-) ale pak nevím jak vypadá kombinace do pokojů?? nebije se to?? jak to máte uděláno, poraďte, motivujte mě. Vím že zasouvací do pouzdra mezi chodbou a obývákem budou skleněné, ale ty pokoje nějak nevím, nebo dětský pokoj, asi jen úzký pruh??
Odpovědět
Do koupelen s WC a technické místnosti máme dveře plné, jinak všechny prosklené a myslím, že se to nebije. Mně se to aspoň líbí. :-) Jsou to desénově ty samé dveře, jen navíc s mléčným sklem. http://4nets2.r.worldssl.net/photo/55... - to jsou dětské pokoje.
Odpovědět
Profilova fotka
Projdi album, také máme kombinované, barva ořech, stejně jako vchodovky a okna, jinak použito mléčné sklo se vzorkem, koukni se.
Odpovědět
Profilova fotka
Vsechny pokoje plne...jen do obyvaku celosklenene
Odpovědět
Profilova fotka
Taky plánuju prosklené...kvůli prosvětlení interiéru, kvůli tomu, že mi to u nás přijde jak na ubytovně (s plnými dveřmi) a když se všechny zavřou, tak na chodbě je tma jak v pytli, kvůli tomu, že když bude někdo na wc (vždy spojené s koupelnou), tak bude vidět, že se tam svítí a je obsazeno. Do koupelen třeba jen úzké proužky skla, to ještě nevím, každopádně neprůhledné budou tam i do všech ložnic...z chodby do obýváku a kuchyně bude čiré sklo.
Odpovědět
Profilova fotka
Technické místnosti + mala koupelna plne dveře, ostatní - všechny pokoje + obývák + kuchyn + velká koupelna prosklené s mléčným sklem, pruh střední, ani ten nejvíc široký ani nejvíc úzký, prostě střed... a chodba je krásně prosvetlená :-) jsme všichni spokojeni, přes mléčné sklo není nic vidět
Odpovědět
Profilova fotka
S úzkým pruhem se satinato sklem máme do spíže a do prádelny. Nejsou to místnosti, kde by bylo třeba zachovat soukromí a bylo třeba nějak prosvětlit přikládací chodbu, kde není okno. Do obýváku máme celoskleněné dveře, jinak do osobních místností (dětské pokoje, ložnice, pracovna, wc, koupelny) plné.
Odpovědět
Profilova fotka
mléčným sklem určitě nic nezkazíš, naopak se tím spíš dostane světlo do chodby. já mám nejradši klasiku - vodorovné členění na 4 až 5 dílů, ty spodní dva pak můžou být do ložnic plné.
Odpovědět
Do pokoju, kde se spi nebo bude jednou spat bych rozhodne nedala prosklene. Kdyz jde spat nekdo pozdeji, svetlo z chodby rusi. Prosklene (sklo satinato) mame do obyvaku, do chodby a do koupelny v hornim patre, kde jsme potrebovali jedny kvuli svetla a koupelna byla nejschudnejsi reseni. Nepripada mi, ze by se to nejak bilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame vsude s tenkym mlecnym sklem.Wc nemame naproti dveri,takze je mame aji tam.Nejde pres nej videt.
Odpovědět
Do ložnic, koupelny, techn. místnosti a WC plné. Jinak, protože máme bungalov a bylo potřeba prosvětlit chodbu, celoskleněné (celkem troje - z toho do obýváku dvoukřídlé).
Odpovědět
Profilova fotka
Máme všude plné, jen na obě WC jsou dveře s úzkým pruhem mléčného skla (osoba není vidět, ale všichno okolo díky rozsvícenému světlu ví, že je obsazeno).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mohu vědět jaká je přibližná cena celoskleněných dveří? Máme stavební otvor 149x202cm a za klasiky se světlíkem máme nabídku za 27 tis, což se mi zdá moc. Díky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
máme plné jen do pokoje a chodby se sklem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?