Jaké dveře do interiéru?

Potřebovala bych poradit. Zvažuji, jaké dveře do interiéru RD. Vchodové dveře mám se svislým proskleným pruhem u kliky. Nevím jestli v interiéru ladit dveře stejně nebo vybrat jiné. Mám vybrané dva vzory. Začínají se mi víc líbit dveře Premium, ale Libra (se svislým proskleným pruhem) pasují ke vchodovým dveřím. Jak byste to řešili vy?
Odpovědět
Vnitřní dveře jsem ke vstupním neladila, spíš k podlaze a vůbec barvám interiéru. Nakonec jsem vybrala bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
Neladila bych dveře se vstupními, ale celkově s podlahami a interiérem. A já osobně bych vybrala nějaké jednodušší. Prosklené trochu ve stylu těch tvých máme doma, ale zařizovali jsme před sedmi lety a v té době to bylo "moderní". Už mě dávno omrzely a teď budeme volit bílé jednoduché bez vzoru a skel. A možná ve výšce po strop.
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavá alternativa jsou skleněné dveře, dají se koupit posuvné i klasické otevírací. Podívejte se sem, některé jsou moc pěkné a myslím, že i cenově to nevychází úplně špatně, http://www.dvere-sklenene.eu/referenc.... Skleněné dveře jsou originální, v moc interiérech je nenajdete. Dveře si nepořizujeme jako sezónní záležitost, proto investovat do kvality se vyplatí. Tento článek vám možná poradí lépe než tohle fórum: http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-...
Odpovědět
@lumaci my mame vstupni dvere s vodorovnym prosklenim a do interieru bych si e svislym nedala.prece jen bych chtela aby mi trosku ladilo cele bydleni...ale to je me prvotni nadseni.mozna kdybych nasla dvere.ktere by mne zaujaly na prvni pohled.tak bych asi svisle a vodorovne neresila:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?