Jaké dveře k této podlaze?

Profilova fotka
Ahoj,budeme delat vsude v byte nove dvere a nevim jake barvy.mame tyto podlahy. Poradite? Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Ahoj, no ja bych k te podlaze dala asi bile dvere. Vypada docela tmave podle fotky.
Odpovědět
@pavlietka dobrý den, volila bych bílé nebo krémové, případně světle šedé, světle hnědé, záleží kolik máte světla... já bych osobně bílé dveře nechtěla, ale jiné světlejší barvy by myslím vypadaly velmi pěkně. bílá též, ale na údržbu není šťastná.. http://www.hanak-nabytek.cz/en/produk... nebo http://www.kasard.cz/co-je-u-nas-nove... atd... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies no mame podkrovi,takze svetla nic moc
Odpovědět
@pavlietka tak buď bílé, pokud vám nevadí, nebo krémové, tahle barva je útulná, záleží, jak chcete dál zařídit interiér - kuchyně , nábytek...budete užívat bílou barvu?Linka, nábytek? Pak bílé dveře, jinak třeba již zmíněné krémové atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlietka Pokud máte podkroví a světla nic moc, tak bych volil světlé barvy, takže bílá barva by byla podle mě vhodná. Máme doma bílé dveře a úplně v pohodě.
Odpovědět
také bych šla do krémových nebo bílých...i když kamarád má podobnou podlahu (pokud je to lino), tak možná stejnou a má tmavé dveře...jen mají prosluněný podkrovní byt a dlouhou chodbu...takže i když je tam hodně dveří, nevypadá stísněná....tmavé dveře vezmou v malém prostoru hodně světla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?