Jaké interiérové dveře?

Ahoj, od jaké firmy doporučujete pořídit interiérové dveře? Jaké máte ve dveřích výplně? A máte kombinaci například tří variant dveří? Moc děkuji za každou radu a zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel nevím, od jaké pořídit, ale rozhodně vím, od jaké nepořídit. Od firmy Lignis bych rozhodně dala ruce pryč. Veškerá komunikace s nimi naprostá tragédie, a ochota řešit prosbu zákazníka se rovná nule. Dodací lhůta 1 kusu dveří 10 týdnů - nekompromisně. :(
Odpovědět
@hubla My budeme mít Prum, výlpň DTD, všechny budou stejné, jen do obyváku celoskleněné posuvné. Kombinovala bych max.2 varianty plné a ev. částečně prosklené pokud někde chcete. Jinak to může vypadat, jako , že jste je koupili někde v bazaru. ;-)
Odpovědět
@dominika1989 děkuji za komentář
Odpovědět
@bamak děkuji za reakci, nakonec jsme se shodli, že bychom dali 2 ks plných a ostatní částečně prosklené mateluxem. Nám náš stavbyvedoucí doporučil dveře CAG, tak teď čekáme na cenovou nabídku.
Odpovědět
@bamak jinak máte nádhernou kuchyň. Můžu se zeptat na přesné typy spotřebičů? Nám byly doporučeny značky Electrolux a Whirlpool.
Odpovědět
@hubla Díky. Budeme mít kombinaci bosch a elektrolux. Trouba EL parní EOB 8757, indukce EL EHI 6540, myčka Bosch SMV46KXO1E, lednice Electrolux ERN 3213....tak uvidíme jestli budeme spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 Mohu se zeptat, tuto zkušenost máte z pobočky v Praze a jak starou? Je mi jasné, že vlastní výroba probíhá v Koryčanech, ale já budu komunikovat v Brně. Navíc mi byli doporučeni známým. Díky.
Odpovědět
@bamak moc děkuji a přeji, aby jste byli s výběrem spokojení:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@awakened Ano, z pobočky z Prahy (komunikace probíhala po emailu a telefonu) a je velmi čerstvá. S firmou komunikujeme cca od konce roku 2016, kdy jsme museli řešit vzhled dveří v novostavbě (komunikace proběhla standardně, otáčeli jsme dveře, ovšem nacenění nadstandardu bylo dvojnásobně dražší než očekávala architektka developera). Na začátku srpna jsme firmu znovu kontaktovali, protože došlo ke stavební úpravě a potřebovali jsme objednat jiné dveře. Dveře se stále vyrábí, když jsme prosili, zda by nebylo možné dveře vyrobit dříve, než za 10 týdnů (třeba za příplatek), byli jsme razantně odmítnuti (co si prý myslíme). Také jsme se s firmou chtěli domluvit, zda by nebylo možné použít něco ze stávajících dveří (třeba obložky, aj), které máme nyní neponičené a úplně nové, nikdy nepoužívané ve sklepě (stejná barva i model). Opět razantní odmítnutí s tím, že to rozhodně nejde a musíme zaplatit vše (i to co už jednou máme). Bohužel dveře jsme chtěli v celém bytě stejné, proto jsme se museli obrátit na Lignis.
Odpovědět
@hubla také momentálně řeším interiérové dveře a vybírám už jen mezi Sapeli a Prüm. Dnes budu rozesílat poptávky. Prüm trochu favorizuji, ale uvidíme podle nabídky. Koukal jsem i na Masonite, ale ve dvou prodejnách, kde jsem na ně koukal mi je doporučili jen za předpokladu, že vybírám zejména podle ceny. Budeme mít celkem tři typy, dle umístění dveří a všude povrch CPL.
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 A co se týká řemeslné kvality a montáže?
Odpovědět
Profilova fotka
@awakened Předpokládám, že dveře u nás nemontovala firma Lignis, ale Swietelsky v rámci developerského projektu. Co se týče kvality, tak jednokřídlé dveře (Linignis Linie) jsou moc hezky udělané, žádné nebyly vadné a dýha je na nich pěkná a mají i pěkné obložky. S dvoukřídlými už tak spokojená nejsem, přijde mi, že na sebe obě křídla opticky nesedí. Právě proto jsme jedny dvoukřídlé vyměnili (vyměníme až je za 10 týdnů dodají, teď je tam díra) za jednokřídlé. Druhé dvoukřídlé tam stále máme. Ale to provedení u nich není určitě odpovídající ceně a vzhledu jednokřídlých i přesto, že prodejce je prodává jako jednu řadu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
sapeli je spolahlivá firma, máme od nich dvere, termíny dodania sú však tiež okolo 10 týždňov
Odpovědět
Profilova fotka
@hubla už víte něco bližšího? Nám je doporučil známý a také čekám na cenovou nabídku .
Odpovědět
@wiki85 zatím ještě čekáme na cenovou nabídku. Myslím si, že jak teď byl stavební veletrh For Arch, tak toho budou mít firmy hodně, tak to asi nějakou chvilku potrvá než to dají dohromady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?